Predstavitev moških kolesarskih kratkih hlač Assos Equipe RS S11 SCHTRADIVARI | Maxisport novice

Predstavitev moških kolesarskih kratkih hlač Assos Equipe RS S11 SCHTRADIVARI | Maxisport novice

 

Za vse kolesarje, ki iščejo vrhunsko zmogljivost in udobje: predstavljamo nove moške kolesarske hlače Equipe RS SCHTRADIVARI S11 z naramnicami priznanega proizvajalca Assos. 

 

 

Kot smo pri Assosu navajeni, je vse zelo dobro premišljeno in zasnovano tako, da vsak novi izdelek vašo kolesarsko izkušnjo dvigne na višjo raven. Ob tem novem mejniku v svetu kolesarskih kratkih hlač smo se pri Maxisportu odločili, da si skupaj z vami podrobneje ogledamo novosti.

 

Kratek pregled značilnosti:

  1. Patentiran tekstil Type.911
  2. Nov, udobnejši kroj v pasu
  3. +15 % zračnost
  4. Bolj odporen material
  5. Preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav
  6. Kroj Body-Map Racing Fit, primeren tudi za najbolj zahtevne dirke
  7. Izjemno aerodinamičen
  8. Stabilizacijske naramnice X-Frame
  9. Neobdelani robovi + vbrizgani silikoni za oprijem
  10. Manjše število šivov
  11. Patentirana konstrukcija vložka
  12. 9 mm pena za blaženje vibracij
  13. Izjemno mehek tekstil z občutkom druge kože
  14. Ultralahke kratke hlače

 

Funkcije, tehnologije in značilnosti kolesarskih hlač, ki vas bodo prepričale

 

Material in konstrukcija

Type.911 je izredno mehak in nov kompresijski material, iz katerega so izdelane kolesarske kratke hlače S11. Tkanina je elastična in odporna na obrabo. Zagotavlja tesno, a udobno prileganje, hkrati pa se hlače manj gubajo. Hlače so izdelane z manj šivi in imajo eleganten videz. Na voljo sta dve različici dolžine hlač: Standardna in dolga (Long).

 

 

Ker so hlačnice različice Long približno 3 cm daljše, lahko kolesarji med vožnjo uživajo v večji pokritosti in podpori, primerne pa so tudi za višje kolesarje.

 

Naramnice so narejene iz dveh različnih delov in so spredaj zelo zračne. Na zadnji strani hlačnic je odsevni trak, ki služi tudi kot stabilizacijski trak.

 

 

Prileganje in udobje

Kratke hlače se prilegajo vašemu telesu kot druga koža. Nov kroj zagotavlja natančno prilegajočo se obliko, ki izboljša aerodinamiko in udobje.

Ergonomske naramnice so zasnovane tako, da ublažijo pritisk na naša ramena. Oblika zadnjega dela naramnic in hlač omejuje povešanje spodnjega dela hlač ter stabilizira vložek in hlače med intenzivno vožnjo.

 

 

Modul Soft Compression je nov kroj pasu, ki zagotavlja stabilnost, ne da bi omejeval gibanje na tem področju. Pri agresivnih položajih na kolesu lahko pričakujete največje udobje zaradi tehnologije Crankio Tec, ki zmanjšuje gubanje tkanine na sprednjem delu bokov.

 

Novi vložek hlač RS S11

RS S11 je skrbno preoblikovan vložek kolesarskih hlač, za optimalno udobje in prezračevanje, zmanjšano vpijanje vode in manjšo težo. Patentirana tehnologija Assos Mono 9 blaži vibracije, zagotavlja manjšo prostornino vložka in zmanjšuje celotno težo hlač. Pena 3D Waffle v obliki vafljev poveča zračnost in udobje.

 

 

Hlače odlikuje tudi Assosova znamenita tehnologija goldenGate 2.0, ki pomeni, da je vložek na hlače prišit le spodaj in zgoraj, ne pa tudi ob straneh, zato se vložek med vožnjo premika z vami in ohranja stabilnost, kar je še posebej koristno za daljše vožnje, saj ne draži kože. Novi vložek je še lažje čistiti, saj ima izboljšane antibakterijske lastnosti. Čeprav to prej ni bilo problematično, ta izboljšava zagotavlja še večjo brezskrbnost.

 

Dodatne izboljšave

Tehnologija INJECT LEG GRIPPER je odpravila potrebo po elastiki na spodnjem delu nogavic, saj je tkanina samih nogavic bolj stisljiva, elementi za oprijem pa so nameščeni le na zadnjem delu nogavic. To zagotavlja stabilnost kolesarskih hlač brez nepotrebne teže ali trenja, hkrati pa ščiti območje oprijema pred poškodbami zaradi sonca.

 

 

Kratke hlače S11 zagotavljajo vrhunsko aerodinamiko in udobje na cesti. Odsevni elementi izboljšujejo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih, zaradi česar ste varnejši med zgodnjimi jutranjimi ali večernimi vožnjami.

 

Kako prati kolesarske hlače S11

Hlače potrebujejo več nege, da se podaljša njihova življenjska doba, saj imate v lasti zelo tehničen kos kolesarskega oblačila.  

 

Kratka navodila za pranje

  1. Nežen cikel
  2. Hlače obrnite navzven
  3. Samo tekoče pralno sredstvo
  4. Sušite na zraku, brez neposredne sončne svetlobe
  5. Priporočamo nežno čistilno sredstvo Active Wear Cleanser podjetja Assos

 

Zaključek

Model S11 uteleša odličnost, ki jo pričakujemo od Assosa, tako na področju oblikovanja kot na področju zmogljivih kolesarskih oblačil. Od naprednih materialov in konstrukcije do inovativne tehnologije vložkov - vsak vidik teh kratkih hlač je zasnovan tako, da zagotavlja brezkompromisno udobje in zmogljivost na cesti. 

 

Ne glede na to, ali se spopadate z napornim vzponom ali sprintate proti ciljni črti, bodo te kratke hlače z naramnicami kos vsem izzivom in vam bodo omogočile, da dosežete svoje kolesarske cilje. O tem se prepričajte tudi sami in izkusite razliko z Assosom.