Gravel kolesa

Gravel kolesa

 

Oglejte si našo ponudbo gravel koles Pinarello in Stevens, ki so zasnovana z elegantnimi in aerodinamičnimi karbonskimi okvirji za vrhunsko zmogljivost na dirkah ter vzdržljivimi aluminijastimi okvirji, ki zagotavljajo odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo ter so odlični za vsakodnevne vožnje in izlete.

Gravel kolesa so postala zelo priljubljena zaradi svoje vsestranskosti, saj kolesarjem omogočajo nemoten prehod med makadamom in cesto.

Z udobnejšo geometrijo gravel kolesa ponujajo gladko in prijetno izkušnjo vožnje. Poleg tega so za razliko od običajnih cestnih koles opremljeni s točkami za pritrditev nosilcev prtljage in blatnikov, zato so idealni za avanturistična bikepacking potovanja.

 

Zakaj izbrati gravel kolo?

Trend gravel koles je nastal v ZDA, kjer so kolesarji iskali svobodo pri raziskovanju zunaj gladkih asfaltnih cest, stran od gostega prometa. Pridružite se temu gibanju in z našimi elegantnimi in vsestranskimi gravel kolesi izkusite veselje do neomejenega kolesarjenja in odkrivanja novih obzorij.

 

Niste prepričani o velikosti ali potrebujete več informacij?


Kontaktirajte nas na [email protected] in naša izkušena ekipa vam bo zagotovila vso pomoč, ki jo potrebujete pri iskanju popolnega gravel kolesa.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

9 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

9 elementov

na stran