Gorska kolesa

Gorska kolesa

 

Raziščite našo ponudbo gorskih koles Pinarello in Stevens, ki so skrbno zasnovana za samozavestno premagovanje najrazličnejših poti. Naša ponudba vključuje klasična in električna gorska kolesa, tako da lahko vsak kolesar najde nekaj zase.

Izbirate lahko med močnimi in vzdržljivimi okvirji iz ogljikovih vlaken ali aluminija, ki so zasnovani tako, da prenesejo vse težave pri raziskovanju terena, tudi ko vsak gram šteje.

Kolesa MTB so na voljo z dvema možnostma vzmetenja: polno vzmetena kolesa z vzmetenjem spredaj in zadaj, ki zagotavljajo vrhunsko udobje in oprijem, ali kolesa hardtail z vzmetenjem spredaj, ki zagotavljajo odzivno in učinkovito vožnjo.

Z zmogljivimi kolutnimi zavorami boste imeli na voljo zavorno moč, ki jo potrebujete za lahkotno premagovanje tehničnih spustov. Opremite se in se pripravite na osvajanje gora z našo izjemno ponudbo gorskih koles.

 

Niste prepričani o velikosti ali potrebujete več informacij?


Kontaktirajte nas na [email protected] in naša izkušena ekipa vam bo zagotovila vso pomoč, ki jo potrebujete pri iskanju popolnega gorskega kolesa.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

8 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

8 elementov

na stran