O nas

MAXISPORT, d.o.o., Ljubljana

Šmartinska cesta 211, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI44397500
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5346134000
TRR: SI56 0317 1100 0356 554
Naziv banke: SKB banka d.d. Ljubljana
BIC banke (SWIFT): SKBASI2X

Podjetje Maxisport, d.o.o., Ljubljana je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/5912/00. 
Kolesarska trgovina in kolesarski servis Maxisport Čerin že od leta 1990 ponuja kakovostno izbiro kolesarske opreme in servis koles. Pomemben del naše ponudbe predstavlja specializiran kolesarski servis s široko ponudbo nadomestnih delov, kjer poskrbimo, da bo vaše kolo brezhibno delovalo. Cestno kolo vam sestavimo tudi po vaših željah. Naš servis je pridobil naziva Campagnolo Pro Shop in Campagnolo Service Center, kar pomeni, da imamo stalno na voljo komponente in  nadomestne dele ter strokovno usposobljeno osebje.

Na našem trgu zastopamo znamke kolesarskih oblačil Assos, Ale, Dotout in Pinarello; komponente CampagnoloFulcrum, Tubolito, Ceramicspeed, Stages in Deda; očala in čelade Rudy Project, kakovostne čevlje Sidi ter kolesa Pinarello. Naša trgovina ima naziv Assos in Rudy Project Pro Shop, kjer skozi celo leto najdete pester nabor izdelkov dveh v svetu najbolj priznanih blagovnih znamk. 

Poleg vsega naštetega smo odprli prvi Idmatch Bike Lab v Sloveniji, kjer se posvečamo nastavitvam in pravi izbiri kolesa. Pri nastavitvah si pomagamo z najsodobnejšo opremo, ki omogoča natančno 3D skeniranje vsakega posameznika. Z ustrezno nastavitvijo kolesa poskrbimo, da bo drža na kolesu pravilna, kolesarjenje pa kar se da udobno in varno.