O nas

MAXISPORT, d.o.o., Ljubljana

Šmartinska cesta 211, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI44397500
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5346134000
TRR: SI56 0317 1100 0356 554
Naziv banke: SKB banka d.d. Ljubljana
BIC banke (SWIFT): SKBASI2X

Podjetje Maxisport, d.o.o., Ljubljana je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/5912/00. 
 

O podjetju Maxisport

Maxisport je družinsko kolesarsko podjetje, ki kolesarjem že več kot 30 let nudi visokokakovostno kolesarsko opremo in je prva specializirana kolesarska trgovina v Sloveniji. Ustanovitelj Maxisporta Primož Čerin je nekdanji profesionalni kolesar, ki je nastopal na dirki Tour de France in bil tudi udeleženec olimpijskih iger leta 1984. S svojo strastjo do kolesarjenja in bogatimi izkušnjami je Primož ustvaril trgovino, kjer so lahko kolesarji našli opremo in podporo, ki jo potrebujejo za uresničevanje svoje strasti. 

Maxisport je začel kot majhno podjetje v Sloveniji, a kljub svoji rasti ostaja zvest svojim koreninam, saj sta Primož in njegova družina še vedno aktivno vključena v posel, da bi zagotovili, da se enaka zavezanost kakovosti in storitvam za stranke, ki je bila vedno zaščitni znak Maxisport, nadaljuje še danes.

Maxisport je poleg široke ponudbe kolesarske opreme tudi stičišče kolesarske skupnosti v Sloveniji. Z usposobljenim in prijaznim osebjem, ki je vedno pripravljeno pomagati, je Maxisport postal priljubljena destinacija za kolesarje, ki iščejo nasvete in podporo. 
Ne glede na to, ali ste izkušen kolesar ali šele začenjate, če iščete najboljšo opremo, podporo in nasvete, ne iščite dlje kot Maxisport. Pridružite se nam na naši poti in bodite del ponosne tradicije odličnosti. 

 

Specializiran kolesarski servis

Pomemben del naše ponudbe predstavlja specializiran kolesarski servis s široko ponudbo nadomestnih delov, kjer poskrbimo, da bo vaše kolo brezhibno delovalo. Cestno kolo vam sestavimo tudi po vaših željah. Naš servis je pridobil naziva Campagnolo Pro Shop in Campagnolo Service Center, kar pomeni, da imamo stalno na voljo komponente in  nadomestne dele ter strokovno usposobljeno osebje.

 

Bike fitting IdMatch

Na našem trgu zastopamo znamke kolesarskih oblačil Assos, Ale, Dotout in Pinarello; komponente CampagnoloFulcrum, Tubolito, Ceramicspeed, Stages in Deda; očala in čelade Rudy Project, kakovostne čevlje Sidi ter kolesa Pinarello. Naša trgovina ima naziv Assos in Rudy Project Pro Shop, kjer skozi celo leto najdete pester nabor izdelkov dveh v svetu najbolj priznanih blagovnih znamk. Poleg vsega naštetega smo odprli prvi Idmatch Bike Lab v Sloveniji, kjer se posvečamo nastavitvam in pravi izbiri kolesa. Pri nastavitvah si pomagamo z najsodobnejšo opremo, ki omogoča natančno 3D skeniranje vsakega posameznika. Z ustrezno nastavitvijo kolesa poskrbimo, da bo drža na kolesu pravilna, kolesarjenje pa kar se da udobno in varno.