O nas

Kolesarska trgovina in kolesarski servis Maxisport Čerin že od leta 1990 ponujata vse kar potrebujete za prijetno kolesarjenje. Pomemben del naše ponudbe predstavlja tudi specializiran kolesarski servis s široko ponudbo nadomestnih delov, kjer poskrbimo, da bo vaše kolo brezhibno delovalo, cestno kolo vam lahko sestavimo tudi po vaših željah. Naš servis je pridobil naziva Campagnolo Pro Shop in Campagnolo Service Center, kar pomeni, da imamo stalno na voljo komponente in  nadomestne dele ter strokovno usposobljeno osebje.

Na našem trgu zastopamo znamke kolesarskih oblačil Assos, Ale, Dotout in Pinarello; komponente Campagnolo, Fulcrum, Tubolito, Ceramicspeed, Stages in Deda; očala in čelade Rudy Project, kakovostne čevlje Sidi ter kolesa Pinarello. Naša trgovina ima naziv Assos in Rudy Project Pro Shop, kjer skozi celo leto najdete pester nabor izdelkov dveh v svetu najbolj priznanih blagovnih znamk. 

Poleg vsega naštetega smo odprli prvi Idmatch Bike Lab v Sloveniji, kjer se posvečamo nastavitvam in pravi izbiri kolesa. Pri nastavitvah si pomagamo z najsodobnejšo opremo, ki omogoča natančno 3D skeniranje vsakega posameznika. Z ustrezno nastavitvijo kolesa poskrbimo, da bo drža na kolesu pravilna, kolesarjenje pa kar se da udobno in varno.