Bike Fitting

Nastavitev položaja na kolesu idMatch

Za prijetno in učinkovito kolesarjenje, je poleg primerne izbire kolesa pomembno, da je slednje tudi ustrezno prilagojeno kolesarju. Da bi bilo nabiranje kilometrov prijetno in da bi bila možnost nastanka poškodb najmanjša možna, se že vrsto let se ukvarjamo s položaji na kolesu. Poleg nastavitve kolesa s klasičnimi tehnikami, po intenzivnem testiranju, sedaj v laboratoriju idmatch nudimo nastavitve z napredno tehnologijo, ki s 3D skeniranjem omogoča natančno oceno biomehanske drže kolesarja in njegovo dinamično analizo.

 

Kaj je bike fitting?

Nastavitev kolesa je pomembna za udobno vožnjo, saj je prilagojena kolesarju in njegovemu kolesu. Pri nas pod strokovnim vodstvom nastavimo položaj, blokeje in tudi izvedemo meritve za sedeže.

 

Nastavitev kolesa s Primožem Čerinom

Za nastavitve v kolesarskem laboratoriju idmatch skrbi Primož Čerin, nekdanji profesionalen kolesar, ki je tekmoval tako na Dirki po Italiji, kot tudi na sloviti francoski pentlji Tour De France in olimpijskih igrah v Los Angelesu. Mnogim je znan tudi kot strokoven komentator večjih kolesarskih dirk na nacionalni televiziji. Kot dolgoleten profesionalen in rekreativen kolesar, ima izjemno bogate izkušnje z raznovrstnimi oblikami kolesarjenja, vrsto let pa se posveča tudi položajem na kolesu ter je prava zakladnica izkušenj s kolesarskega področja.

 

Dodatne informacije, pojasnila in naročila na idmatch nastavitev

  • Za nastavitev se je potrebno predhodno dogovoriti za ustrezen termin
  • Za vse podrobnejše informacije in pojasnila nas kontaktirajte
  • Za naročila in pojasnila nas pokličite na 030 722 157 (v primeru nedosegljivosti, vrnemo klic) ali pišite na [email protected]