Obveščamo vas, da bo naša Maxisport Trgovina zaradi COVID-19 situacije do preklica zaprta. Osebni prevzem pa bo možen pred vhodom v trgovino, ob predhodni najavi in dogovoru. Več informacij >>

Maxisport Servis deluje nemoteno po veljavnem urniku. Več informacij >>

Na področju Slovenije zastopamo

Poleg specializirane maloprodaje in po prodajnih aktivnosti, je podjetje Maxisport na slovenskem tržišču dolgoletni zastopnik za naslednje znamke koles in kolesarske opreme:

Kultnega proizvajalca koles Pinarello verjetno ni potrebno posebno predstavljati, saj so si s konstantno prisotnostjo na najvišji stopnički dirkanja, nenehnim razvojem in nezamenljivo podobo v kolesarskem svetu ustvarili ime. Pinarello je tudi proizvajalec z največ zmagami na najtežji in najbolj prestižni kolesarski preizkušnji, Dirki po Franciji.   
   
Podjetje Rudy Project je eden izmed pionirjev razvoja športnih očal in že vse od svojega nastanka preseneča z inovativnimi rešitvami, kakovostnimi materiali in atraktivnim izgledom. V zadnjih letih so si ustvarili tudi ime kakovostnega proizvajalca tehnološko najnaprednejših kolesarskih čelad, ki jih vidimo na glavah številnih kolesarjev.
   
Ime Sidi je sopomenka za kakovostne kolesarske čevlje. Podjetje je v svet kolesarskih čevljev vpeljalo številne novosti in patente, ki so v sodobnem času postali že samoumevni. Npr. najlonski podplat, umetne materiale, zapenjanje z velcro trakci, izmenljive dele podplata, zategovalce na laks oz. vrvico, višinsko nastavljiv jezik, petni zategovalec in številne druge.
   

Assos je eden izmed najbolj prepoznavnih proizvajalcev kolesarskih oblačil za zahtevne kolesarje, predvsem je podjetje prepoznavno po hlačah, ki so zagotovo ene izmed najbolj dodelanih hlač na trgu. Hlače so izredno priljubljene predvsem med maratonskimi kolesarji in tekmovalci, ki na kolesu preživijo veliko časa. Podobno kot Sidi, tudi Assos zaznamuje nenehen razvoj in številne inovacije. Mnogi namreč ne vedo, da ima ravno podjetje Assos zasluge za kolesarske hlače kot jih poznamo danes, saj so izdelali prve hlače iz lycre in sprožili pravo revolucijo. 
   

 

Campagnolo je sinonim za cestno kolesarstvo. Proizvajalca zaznamuje izredno dolga tradicija ter kopica izumov, ki so nas pripeljali do koles, ki jih poznamo dandanes. Podjetje Campagnolo je namreč razvilo kolesarski menjalnik in hitri zapenjalec, brez obeh si sodobnega kolesa vsekakor ne moremo predstavljati. Danes je podjetje usmerjeno v visokotehnološke rešitve pri opremi za cestna kolesa, izdelujejo trenutno najlažjo elektronsko skupino komponent za cestna kolesa, ki je naphana s sodobnimi tehnologijami in materiali. Poleg kolesarskih komponent, je podjetje prepoznavno tudi po izredno kakovostnih in trpežnih obročnikih. Oboje že vrsto let uporablja tudi naše najboljše cestno moštvo, novomeška Adria Mobil.  
   

 

Fulcrum je hčerinsko podjetje Campagnola in je specializirano za obročnike za cestna in gorska kolesa. Velika prednost podjetja je, da ima proste roke pri uporabi tehnologij, ki so se v preteklosti že dokazale pod blagovno znamko Campagnolo. Na voljo je celotna paleta obročnikov za vse vrste koles in vse načine vožnje, v izredno širokem kakovostnem in cenovnem razponu. Prav vse izdelke Fulcrum zaznamuje natančna izdelava, dolgoživost in dobavljivost nadomestnih delov.