Na področju Slovenije zastopamo

Poleg specializirane maloprodaje in po prodajnih aktivnosti, je podjetje Maxisport na slovenskem tržišču dolgoletni zastopnik za naslednje znamke koles in kolesarske opreme:

Pinarello logo Kultnega proizvajalca koles Pinarello verjetno ni potrebno posebno predstavljati, saj so si s konstantno prisotnostjo na najvišji stopnički dirkanja, nenehnim razvojem in nezamenljivo podobo v kolesarskem svetu ustvarili ime. Pinarello je tudi proizvajalec z največ zmagami na najtežji in najbolj prestižni kolesarski preizkušnji, Dirki po Franciji.
Rudy Project logo Podjetje Rudy Project je eden izmed pionirjev razvoja športnih očal in že vse od svojega nastanka preseneča z inovativnimi rešitvami, kakovostnimi materiali in atraktivnim izgledom. V zadnjih letih so si ustvarili tudi ime kakovostnega proizvajalca tehnološko najbolj naprednih kolesarskih čelad, ki jih vidimo na glavah številnih profesionalnih kolesarjev.
Sidi logo Sidi je sopomenka za kakovostne kolesarske čevlje. Podjetje je v svet kolesarskih čevljev vpeljalo številne novosti in patente, ki so v sodobnem času postali že samoumevni. Npr. najlonski podplat, umetne materiale, zapenjanje z velcro trakci, izmenljive dele podplata, zategovalce na laks oz. vrvico, višinsko nastavljiv jezik, petni zategovalec in številne druge.
Assos logo Assos je eden izmed najbolj prepoznavnih proizvajalcev kolesarskih oblačil za zahtevne kolesarje, predvsem je podjetje prepoznavno po hlačah, ki so zagotovo ene izmed najbolj dodelanih hlač na trgu. Hlače so izredno priljubljene predvsem med maratonskimi kolesarji in tekmovalci, ki na kolesu preživijo veliko časa. Podobno kot Sidi, tudi Assos zaznamuje nenehen razvoj in številne inovacije. Mnogi namreč ne vedo, da ima ravno podjetje Assos zasluge za kolesarske hlače kot jih poznamo danes, saj so izdelali prve hlače iz lycre in sprožili pravo revolucijo.
Campagnolo logo Campagnolo je sinonim za cestno kolesarstvo. Proizvajalca zaznamuje izredno dolga tradicija ter kopica izumov, ki so nas pripeljali do koles, ki jih poznamo danes. Podjetje Campagnolo je namreč razvilo kolesarski menjalnik in hitri zapenjalec, brez obeh si sodobnega kolesa ne moremo predstavljati. Danes je podjetje usmerjeno v visoko tehnološke rešitve pri opremi za cestna kolesa. Poleg kolesarskih komponent, je podjetje prepoznavno tudi po izredno kakovostnih in trpežnih obročnikih. Oboje že vrsto let uporablja tudi naše najboljše cestno moštvo, novomeška Adria Mobil.
Fulcrum logo Fulcrum je hčerinsko podjetje Campagnola in je specializirano za obročnike za cestna in gorska kolesa. Velika prednost podjetja je, da ima proste roke pri uporabi tehnologij, ki so se v preteklosti že dokazale pod blagovno znamko Campagnolo. Na voljo je celotna paleta obročnikovza vsevrste koles in vse načine vožnje, v izredno širokem kakovostnem in cenovnem razponu. Prav vse izdelke Fulcrum zaznamuje natančna izdelava, dolgoživost in dobavljivost nadomestnih delov.
Most logo Znamka kolesarskih komponent MOST je hčerinska znamka proizvajalca koles Pinarello iz Trevisa. Komponentne popolno doplnjujejo okvirje Pinarello.
Most logo Njihov slogan pove vse. Najboljša naprava za nastavitev kolesa t.i. bike fitting. S pomočjo 3d termične kamere pridemo do najbolj primernega položaja za vsakega kolesarja.
Elite je v kolesarskem svetu že več kot štirideset let in vsa leta izdelujejo izdelke na najvišjem nivoju v kolesarskem svetu. Izdeljujejo najbolj prepoznavne košarice za bidon, kolesarske bidone ter seveda tudi interaktivne trenažerje in valje za kolo kot tudi dodatke za njih.
Mlada znamka kolesarskega tekstila z oblikovalko iz modnega sveta kar se opazi tudi na vseh kosih znamke DOTOUT. Njihov slogan #backintwohours se pa še kako poistoveti s kolesarji današnjega sveta, ki uporabimo vsako možnost, da bi se zapeljali s kolesom.
Jacob Csizmadia je leta 1998 postavil svetovni rekord z rolarji na 24 ur. Dve leti kasneje je s PRO TOUR ekipo CSC keramične ležaje predstavil kolesarskemu svetu. Podjetje iz Danske se stalno razvija in je vodilno na svojem področju!
Več desetletij izkušenj, krepke, divje barve in aerodinamičen fit to je ALE. Njihov tekstil uporablja več ekip tako PRO TOUR, državnih in PRO CONTI kot tudi malo morje rekreativnih in amaterskih klubov. Njihovi izdelki po meri so naročljivi tudi v naši trgovini.
Dokaj mlada znamka, ki je prvi merilec moči izdelala leta 2012 v Ameriki. Danes so eni izmed vodilnih na svojem področju in njihove izdelke vozi vse vrste kolesarjev. Prvo leto, ko je Colnago s Pogačarjem dobil slovito Dirko po Franciji so pri UAE TEAM Emirates vozili izdelke Stages.
V kratkem času so osvojile ves svet! Zračnice Tubolito! Lažje in hkrati bolj trpežne zračnice za vaše cestno kolo, gorsko kolo, e-kolo, makedamarja...
Morgan Blue - znamka kolesarskih čistil WorldTour ekip - je bila ustanovljena leta 1994, ko je nekdanji mehanik iz ekipe Lotto Pro prosil podjetje Morgan Oils za olje za kolesa. Morgan Oils je nato preizkusil in rafiniral različna olja in maščobe ter začel sponzorirati ekipo Lotto in French Casino Pro. Sledilo je čistilo za kolesarske verige, ki je postalo modro z nekaj dodatki, in tako je nastal Morgan Blue. Morgan Blue čistila, maziva ter osnovni kompleti za vzdrževanje bodo podaljšali življenjsko dobo vašega kolesa.