Ugodnosti za kupce

Spletna stran

Cenimo zaupanje naših zvestih kupcev na vseh naših prodajnih mestih. Udobje spletnega nakupovanja smo zato dopolnili še s storitvami, ki prispevajo k vašemu zadovoljstvu.

 

Outlet

Vsak mesec za vas pripravljamo akcije določenih artiklov, ki jih je za časa trajanja ponudbe moč kupiti še posebno ugodno. Trenutne akcije spremljajte na akcijski podstrani.  Bodite obveščeni o naših akcijah in novostih in se prijavite na Maxisport e-novice, Maxisport Facebook stran in Instagram profil

 

Maxisport Športni Zavod

Več o ugodnostih, ki jih pridobite, ko se včlanite v naš zavod si lahko preberete na Maxisport zavod.

 

Brezplačna dostava na vaš dom (ob nakupu nad 50,00€)

Ob spletnem nakupu nad vrednostjo 50,00€ vam izdelke brezplačno dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji.

Kako do 20% popusta?

Ob nakupu kolesa, tudi v drugih prodajalnah, vam v roku 30 dni od dneva nakupa v Maxisportu nudimo nakup dodatne opreme kar 20% ugodneje. Vse kar potrebujete, je predložitev računa, ki se glasi na vaše ime. Popust velja za izdelke znamk Ale, Dotout, Pinarello (oblačila), Rudy Project in Sidi. Popust ne velja za artikle, ki so že predmet znižanja, ki presega vrednost popusta.

 

Kako do 5€ popusta?

Ob prijavi na MAXInovice, preko e-pošte prejmete kodo za bon s 5€ popusta, ki ga lahko enkratno unovčite le ob spletnem nakupu nad 50€. Popusti se ne seštevajo.

 

Obročno odplačevanje z Leanpay:

V košarici lahko izberete hitro obročno plačilo, ki ga omogoča Leanpay. Ob kliku na Oddaj naročilo boste preusmerjeni na Leanpay način plačila.

Leanpay je storitev, ki uporabniku omogoča enostavno obročno odplačevanje oziroma namenski potrošniški kredit za plačilo blaga (»plačilo na obroke«). 

Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev.

V Maxisportu je mogoče izbrati obliko obročnega plačila za artikle v vrednosti od 50 € do 5000 €, kupec pa lahko izbira med 6, 12, 18, 24 in 48 obroki.

 

Več o splošnih pogojih preberite tukaj.

Več o načinih plačila preberite tukaj.