Obveščamo vas, da bo naša Maxisport Trgovina zaradi COVID-19 situacije do preklica zaprta. Osebni prevzem pa bo možen pred vhodom v trgovino, ob predhodni najavi in dogovoru. Več informacij >>

Maxisport Servis deluje nemoteno po veljavnem urniku. Več informacij >>

Hlače Assos LL.MilleTights S7

 

Ali ste kjerkoli v zadnjem mesecu kupili kolo?

Tudi ob nakupu kolesa v drugih prodajalnah, vam v roku 30 dni od dneva nakupa, nudimo nakup dodatne opreme kar 20% ugodneje.

Preberi več

Izenačimo ceno

Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam bomo izenačili!

Preberi več
Cena od 0,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
11.14.168.15

Zimske kolesarske hlače za vsakodnevno kolesarjenje. Z novimi hlačami LL.Mille S7 več ne boste imeli izgovorov za kolesarjenje tudi v hladnih dneh. Za udobno počutje skrbijo izbrani materiali s krojem comfortFit in udobno podlogo Mille S7. Hlače odlikuje tudi zelo dobro razmerje med ceno in dobljenim, kar še dodatno pripomore k kolesarjenju tudi v najslabših pogojih.

  

Kako jih nositi:

Hlače so načrtovane za udobno kolesarjenje v hladnih zimskih dneh. Konstrukcijsko so občutno manj kompleksne kot model Bonka, kroj comfortFit pa pomeni, da hlače ne nudijo tako izrazite mišične kompresije kot Bonka, zaradi česar bo počutje še nekoliko prijetnejše. Hlače so idealne za krajše vožnje, ko lovimo zadnje sekunde prekratkih zimskih dni in tudi daljše vožnje in kolesarske izlete ob koncu tedna.

  

Temperaturno območje:

 •  4, zima, med -4°C in 8°C 

 

Tehnološki razvoj oblačil

Hlače so razvite z izdatno pomočjo hišnega tekmovalno-razvojnega moštva, ki vse domislice preizkuša tudi v praksi. Nove hlače so zasnovane okoli revolucionarne platforme S7 s tehnologijo Golden Gate.

 

Tkanina RX Heavy:

Na novo razvita termo tkanina v Assosovem tekstilnem laboratoriju v Luganu. Tkanina zagotavlja največjo možno toploto, gibljivost in hitrost sušenja hkrati pa poseben postopek obdelave WR onemogoča kapljicam vode, da bi se je oprijele, zaradi česar bo kolesarjenje  v rahlem dežju občutno prijetnejše. Zaradi vodoodbojne tkanine hlače niso nepremočljive!

 

Vložek S7.Mille:

 • Debelina oblazinjenja 8mm
 • V vse smeri elastičen vložek
 • Tehnologija golden Gate
 • Konstrukcija vaflja
 • Spominska pena

 

Golden Gate:

Tejnologija “Golden Gate” je zagotovo popolnoma nov mejnik v razvoju podlog za kolesarske hlače. Pred hlačami serije _S7, so bili vsi kolesarski vložki pritrjeni, prišiti oziroma prilepljeni, po obodu celotne podloge. Sedaj zahvaljujoč novi tehnologiji, ki prekinja šive v področju"med nogama" to ni več potrebno. Novost ustvarja tridimenzionalno svobodo gibanja, v ravno najbolj občutljivem območju. Ker na mestu med nogama ni šivov, je posledično občutno zmajšano tudi trenje.

Assos vafelj:

Assosova rešitev “next-toskin” vložka, je 3-plastna tkanina, ki je bila prvič uporabljena v hlačah generacije_S5 in je sedaj še dodatno izpopolnjena: Namesto linearne monolitne pene uporabljene v srednjem sloju, je pri hlačah generacije_S7 uporabljena perforirana pena, ki znižuje težo in občutno izboljšuje zračnost.

Spominska pena:

V kolesarskih hlačah Assos genaracije _S2, modelu FI.13, je bila zaradi izvrstnih sposobnosti dušenja, prvič uporabljena “spominska pena”. Glavna prednost tovrstnega materiala je v tem, da se takoj po prekinitvi pritiska povrne v osnovni položaj. Položaj kolesarja se z vsakim vrtljajem pedal in stalnim prenosom teže nenehno spreminja, spominska pena pa vedno zapolni vmesni prostor.

Izvirni elstični vmesnik:

Pred letom 1998, so bili vsi kolesarski vložki popolnoma togi. Nato so v podjetju Assos, skupaj s pratnerjem CyTech, razvili prvi elastični vložek, ki je pomenil pravo revolucijo v kolesarskem svetu. Elastičen vložek je za udobje kolesarja pomenil pravi kvantni preskok! Pri Assosu razvito tehnologijo za elastnični vložek je sedaj moč najti tudi v hlačah številnih drugih proizvajalcev športnih oblačil, VENDAR je oblika, zasnova in konstrukcija patentiranih Assos vložkov popolnoma drugačna, edinstvena in ekskluzivna. Vedno izberite izvirni elastični vložek.

  

Značilnosti:

 •  Dolge termo kolesarske hlače namenjene kolesarjenju v hladnih zimskih mesecih.
 • Gosto tkana dihajoča termo tkanina RX Heavy na predelu mehurja.

 • Ergonomsko oblikovan vložek Mille S7 je namenjen premagovanju dolgih razdalj ter ima zgornjo plast izdelano iz le enega kosa, kar izboljšuje udobje in zmanjšuje možnosti neželenega drgnjenja.

 • Na ključnih mestih na vložku je uporabljena pena z visoko gostoto, ki izboljšuje udobje na dolgih poteh.

 • Ergonomsko krojene naramnice

 • Izredno zračna in elastična mrežica, izdelana iz antistatične tkanine na hrbtnem delu

 • Posebna zasnova predela okoli kolen, ki ne omejuje gibanja.

 • Velike odsevne površine za odlično opaznost v temi.

 • Vsi šivi so ploski in na nemotečih mestih.

  

Tabela velikosti:

 •   Preglednica velikosti oblačil Assos.

 

Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem. 

 

 

Več informacij
znamka Assos

No Related Posts

Športni zavod Maxisport Čerin zaokrožuje našo že tako obširno ponudbo, ki sega od ugodnega nakupa koles, z vsem potrebnim za udobno kolesarjenje skozi celotno leto, prek kakovostnih poprodajnih storitev vzdrževanja in nadgradenj koles ter nastavitev položaja na kolesu, do sedaj tudi bolj družabno obarvane plati.

 • Oblačila in dodatki ALE, DOTOUT in PINARELLO -20% (dodatni 10% popust velja tudi na akcijske cene)
 • Kolesarski čevlji in dodatki SIDI -20% (dodatni 10% popust velja tudi na akcijske cene)
 • Oblačila in dodatki ASSOS -10% · Izdelki BERK in CERAMICSPEED -10%
 • Izdelki blagovnih znamk CAMPAGNOLO, FULCRUM, STAGES, ELITE, SIS in VITTORIA -5% na akcijske cene
 • Kolesa PINARELLO -15%

Zavod Maxisport