Rabljeno: Campagnolo BORA ULTRA TT

Ali ste kjerkoli v zadnjem mesecu kupili kolo?

Tudi ob nakupu kolesa v drugih prodajalnah, vam v roku 30 dni od dneva nakupa, nudimo nakup dodatne opreme kar 20% ugodneje.

Preberi več

Izenačimo ceno

Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam bomo izenačili!

Preberi več
Akcijska cena 1.999,00 € Redna cena 3.537,65 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
WH17-BOTFRTTTEST

Obroč BORA ULTRA TT je idealna izbira za bitko s časom, ki jih za specializirano oz. profesionalno uporabo enostavno morate imeti. Sama kolesa so zasnovana za tiste kolesarje, ki hočejo maksimalno aerodinamično učinkovitost na kronometrih ali triatlonu. Kolesa so zasnovana v vetrovniku, razvojniki pa so se izdatno oprli na želje in izkušnje profesionalnih kolesarjev.

Obroč je kar za 111 gramov lažji od svojega predhodnika ter za 8 odstotkov bolj tog kot obroči najbližjih konkurentov.

Značilnosti:

  • KARBONSKI OBROČ: Obroč v celoti izdelan iz ogljikovih vlaken, je aerodinamično izredno učinkovit, ekstremno lahak, izjemno lateralno tog, kar se odraža v izjemni odzivnosti seta koles.
  • TUBULAR: Zasnova obroča za plašče tipa tubular.
  • KARBONSKI OHIŠJI PEST: Ohišja so lateralno izjemno toga, hkrati pa znižujejo težo na minimum.
  • CULT: Ceramic Ultimate Level Tehnology - Ležaji iz ekskluzivnega Cronitect jekla in keramičnimi kroglicami. Cronitect jeklo odlikuje izjemna odpornost proti koroziji, ležaji pa za tekoče delovanje ne potrebujejo masti, saj je za naslišno delovanje dovolj le tanek sloj olja. Ležajem je tudi moč nastaviti zračnost.

Obroč je na ogled na Šmartinski cesti 211, za podrobnejše informacije nas pokličite na 01 541 10 60, oziroma nam pišite na e-naslov: servis@maxisport.si.

Za prijetno in učinkovito kolesarjenje, je poleg primerne izbire kolesa pomembno, da je slednje tudi ustrezno prilagojeno kolesarju. Da bi bilo nabiranje kilometrov prijetno in da bi bila možnost nastanka poškodb najmanjša možna, se že vrsto let se ukvarjamo s položaji na kolesu. Poleg nastavitve kolesa s klasičnimi tehnikami, po intenzivnem testiranju, sedaj v laboratoriju idmatch nudimo nastavitve z napredno tehnologijo, ki s 3D skeniranjem omogoča natančno oceno biomehanske drže kolesarja in njegovo dinamično analizo.
Preberi več

Športni zavod Maxisport Čerin zaokrožuje našo že tako obširno ponudbo, ki sega od ugodnega nakupa koles, z vsem potrebnim za udobno kolesarjenje skozi celotno leto, prek kakovostnih poprodajnih storitev vzdrževanja in nadgradenj koles ter nastavitev položaja na kolesu, do sedaj tudi bolj družabno obarvane plati.

  • Oblačila in dodatki ALE, DOTOUT in PINARELLO -20% (dodatni 10% popust velja tudi na akcijske cene)
  • Kolesarski čevlji in dodatki SIDI -20% (dodatni 10% popust velja tudi na akcijske cene)
  • Oblačila in dodatki ASSOS -10% · Izdelki BERK in CERAMICSPEED -10%
  • Izdelki blagovnih znamk CAMPAGNOLO, FULCRUM, STAGES, ELITE, SIS in VITTORIA -5% na akcijske cene
  • Kolesa PINARELLO -15%

Zavod Maxisport

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki