Obvestilo: Zaradi preprečevanja širjenja virusa sta trgovina in servis ZAPRTA, varno nakupovanje je možno prek spleta. Berite dalje...

Obvestilo

 

Spoštovani!


Zaradi trenutnih razmer v Sloveniji, smo skladno s priporočili, sprejeli preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, da na ta način izkažemo odgovornost tako do zaposlenih, kot do naših strank in partnerjev s ciljem, da podjetje ostane operativno in da zadovoljimo vaše potrebe.  
 
Zato v ponedeljek 16.03.2020 zapiramo trgovino v hali Diamant BTC in SERVIS koles za stranke (do nadaljnega). Še vedno smo vam na razpolago po elektronski pošti, v trgovini tudi prek video klica družbenih omrežij Facebook Live in Instagram Live, da bo za vas izbira lažja).
 
TRGOVINA BTC TPC Diamant, telefonsko dosegljivi od 9:00 do 16:00: 
epošta:  trgovina@maxisport.si
telefon: 01/547 65 00
mobitel: 051/395-642 

SERVIS koles na Šmartinski cesti 211, telefonsko dosegljivi od 9:00 do 11:00:  
epošta: servis@maxisport.si
telefon: 01/541-10-60

IDMATCH BIKE FIT   
Vse nastavitve so do nadaljnjega prestavljene!

spletna trgovina: www.maxisport.si

 
Prosimo, da naročenega blaga ne prevzemate osebno, saj bomo od danes dalje (16.03.2020) lahko VSA NAROČILA BREZPLAČNO ODPREMILI S POŠTO SLOVENIJE

Zaradi brezstičnega plačevanja je trenutno edini možen način plačila z bančnim nakazilom preko predračuna. Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte. 

Trudimo se za čim krajše čase dobav, vendar zaradi preventivnih ukrepov pri dobaviteljih, lahko pride do manjših odstopanj. 
  

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,
ekipa Maxisport Čerin