Novice

Oblačila in dodatki za prijetno kolesarjenje v jeseni 


Tudi v jesenskem obdobju je kolesarjenje lahko prijetno, vendar le pod pogojem, da se ustrezno oblečemo in zaščitimo. V naši ponudbi je pestra ponudba boste našli oblačila za kolesarjenje in dodatke za kolo, ki so nujni za uživaške kilometre tudi v hladnejših dneh.

 

 

 

Sidi - dvojno Olimpijsko zlato in naslova svetovnega prvaka


Sampijona Nino Schurter in Jenny Rissveds imata letos izvrstno sezono, ki sta jo kronala z zlatima olimpijskima odoličjema v olimpijskem krosu in naslovoma svetovnega prvaka oz. prvakinje. Tako Jenny kot tudi Nino, sta do lovorik prikolesarila v čevljih Sidi! 

 

 

Novi Scott Spark, dvojno Olimpijsko zlato in dva naslova svetovnega prvaka


Pri Scottu so za prihajajočo sezono 2017 pošteno zavihali rokave ter povsem prevetrili model Spark, glavni adut med vse stranskimi polno vzmetenimi kolesi. Vsekakor bi si težko želeli boljši začetek ob rojstvu novega kolesa, saj sta Nino Schurter in Jenny Rissveds, že takoj ob predstavitvi, prikolesarila do naslovov svetovnih prvakov, ki sta ju kronala še z zlatom na Olimpijskih igrah v Riu.

 

 

Chris Froome do zmage na Dirki po Franciji 2016


Britanec Chris Froome, član moštva Sky, je slavil tudi na letošnji najprestižnejši kolesarski preizkušnji sezone, dirki Tour de France 2016. Na letošnji dirki, ki je bila že 103. zapovrstjo, je Froome slavil ze tretjič v zadnjih treh letih in pripeljal moštvo Sky do 4. skupne zmage in Pinarello do rekordne 12.

 

 

Svetovni prvak v olimpijskem krosu ponovno s čevlji Sidi 2016


Nino Schurter je ponovno slavil na svetovnem prvenstvu v olimpijskem krosu. Najbolj pričakovana dirka kategorije Elite, ki se je odvijala na Češkem, v Novem Mestu ob Moravi, je postregla s spektakularnim razpletom. Švicarski šampijon je dominiral praktično od začetka dirke in zadržal mavrično majico, ki jo je osvojil tudi že lansko leto. Za Nina je to že 5. naslov svetovnega prvaka, kar je nedvomno izjemen dosežek, do njega pa je privozil v popolnoma svežih čevljih SIDI TIGER, ki bodo na voljo v jeseni.

 

 

Maxisport Čerin tudi letos neodvisna servisna podpora na Dirki Po Sloveniji 2016


Naša servisna ekipa je vnovič skrbela za neodvisno servisno podporo, na že 23. izvedbi Dirke Po Sloveniji. Kaj nam je uspelo med dirko zabeležiti, si oglejte v galeriji

 

Foto: Vid Ponikvar

 

KK Adria Mobil z novim videom


V novomeškem moštvu KK Adria Mobil se lahko pohvalijo z novim videom, ki prikazuje sladkejši del klubskega vsakdana. KK Adria Mobil že vrsto let tekmuje z opremo in obročniki Campagnolo. Ogled videa vsekakor priporočamo in upamo, da nas kmalu ponovno razveselijo.

 

 

 

Dani Pedrosa z očali Rudy Project 


Legendarni dirkač v Dani Pedrosa, se je z očali Rudy Project  v karavani Moto GP pridružil Scottu Reddingu in Bradleyu Smithu. Izbral si je model Spinhawk, ki je na voljo v pestri paleti atraktivnih barvnih kombinacij in opremljen s stekli Multilaser, ki varujejo oči, ozboljšujejo ostrino pogleda in spreminjajo barvni odtenek glede na kot pogleda. 

Več o očalih za prosti čas Rudy Project:

 

 

 

Očala Rudy Project Tralyx najboljša na primerjalnem testu


Pri britanski reviji Cycling Active, so pod drobnogled vzeli vsa trenutno najbolj zanimiva kolesarska očala. Na testu se je zvrstilo 10 najbolj zanimivih novosti s polic najbolj opaznih proizvajalcev . Med vsemi testiranimi očali so testnike najbolj prepričala ravno nova očala Rudy Project Tralyx.

Več o očalih Tralyx:

 

 
 
 
 

 

Na zgolj 88 primerkov omejena serija sedežev Astute 


Eksluzivna in omejena različica sedeža SKYLITE VT z nosilcem iz ogljikovih vlaken ter nezamenljivo grafično podobo, ki bo dodala osebno noto vašemu kolesu. Prav vsi sedeži iz omejene serije so oštevilčeni in oblečeni v na novo razvito prevleko, ki ji vlaga ne more do živega in se tudi enostavno čisti. Če ste si sedež slučajno zaželeli, boste morali pohiteti, saj je celotna serija omejena na zgolj 88 primerkov, od katerih vsak nosi tudi svojo številko.

 

 

 

Novi tubularji in poltubularji Vittoria


Vittoria je za sezono 2016 prenovila praktično svojo celotno paleto plaščev za cestna, gorska in treking kolesa. Plašče z vrha ponudbe zaznamuje uporaba Graphena, novega čudežnega materiala, ki občutno znižuje kotalni upor ter izboljšuje zaščito proti predrtju in življenjsko dobo plaščev. Prvo pošiljko plaščev za cestna kolesa smo že prejeli in sicer tubularje Corsa in poltubularje Open Corsa.

  • Tubular Vittoria Corsa 2016 - 99.99 €
  • Poltubular Vittoria Open Corsa 2016 700x23 - 69.99 €