Iščemo pomoč za delo na naši servisni lokaciji:

Iščemo komunikativnega sodelavca/ko na naši servisni lokaciji na Šmartinski 211 za določen čas na delovno mesto serviser.

Delovno mesto zavzema serviseranje koles in kolesarske oprema, svetovanje pri prodaji kupcem v servisu/trgovini, sprejem koles za servis, skrb za izgled in urejenost servisa/trgovine. Zaželjeno je poznavanje osnov kolesarstva/znamk in izdelkov ter sledenje novostim kolesarske industrije. Zaželene so prav tako izkušnje v prodaji, veselje do kolesarjenja in prijaznost do ljudi. Lojalni, natančni, samoiniciativni kandidati s solidnim znanjem angleškega jezika in ki se dobro spoznajo na računalnik imajo prednost.

Vaše prošnje lahko pošljete na: [email protected]

 

Iščemo pomoč pri prodaji v trgovini:

Iščemo komunikativnega sodelovca/ko za delo v naši trgovina na Letališki c. 5. Za določen čas na delovnem mestu prodajalca.

Delovno mesto zavzema svetovanje pri prodaji kupcem v trgovini, sprejem in oddajo pošiljk, skrb za izgled in urejenost trgovine. Zaželjeno je poznavanje osnov kolesarstva/znamk in izdelkov ter sledenje novostim kolesarske industrije. Zaželene so prav tako izkušnje v prodaji, veselje do kolesarjenja in prijaznost do ljudi. Lojalni, natančni, samoiniciativni kandidati s solidnim znanjem angleškega jezika in ki se dobro spoznajo na računalnik imajo prednost.

Vaše prošnje lahko pošljete na: [email protected]