POLETNA AKCIJA OBLAČIL: Kratke kolesarske majice in hlače ALE, DOTOUT in PINARELLO - 1 kos -20%, 2 kosa ali več -40% 

Grelne Blazinice Only Hot

Grelne Blazinice Only Hot

Vam je mraz? Imamo rešitev za vas..Grelne blazinice Only Hot so kot nalašč za vas!!

Grelne blazinice Only Hot so inovativen proizvod namenjen ogrevanju telesa. Gre za razmeroma nov proizvod na slovenskem trgu, ki je v zadnjem desetletju dosegel izjemno popularnost in razširjenost po vsem svetu.

Kaj so grelne blazinice?

Grelne blazinice Only Hot so nepogrešljiv proizvod za ogrevanje telesa, namenjene uporabi zlasti v primeru nižjih temperatur. Predstavljajo novo in inovativno rešitev, ki nas greje organsko s pomočjo procesa oksidacije, kar pomeni, da se ob stiku s kisikom sprošča toplota. Blazinice, s katerimi svoje roke, noge in telo uspešno zaščitite pred mrazom, so preproste za uporabo in nepogrešljive pri aktivnostih na prostem. Ob stiku z zrakom se aktivirajo, se v nekaj minutah ogrejejo na prijetnih 40ºC oddajajo toploto od 6 do več kot 24 ur (odvisno od tipa grelnega vložka). Imajo tudi zdravilne učinke, saj toplota blagodejno vpliva na ljudi. Dokazano je, da pozitivno učinkujejo pri ljudeh, ki imajo slabo prekrvavitev, revmatske težave, menstrualne težave in učinkovito lajšajo učinke stresa.

Delovanje

Grelne blazinice Only Hot vsebujejo naravne sestavine in so biorazgradljive. Sestavine: železo v prahu, voda, celuloza, sol, aktivni ogljik, vermikulit. Vsaka grelna blazinica Only Hot vsebuje vrečko, skozi katero potuje zrak. Od odprtju pride do reakcije med zrakom in železovim prahom v blazinici, ob tem pa se sprosti toplota. Sol in voda - ob pomoči oglja in vermikulita - pospešujeta reakcijo.

Aktivacija

Grelne blazinice se aktivirajo v kontaktu z zrakom. Temperatura grelne blazinice je odvisna od neposrednega dotoka zraka. Za ponazoritev: ker je grelna blazinica za noge namenjena uporabi v čevljih, kjer je manjši pretok zraka, vas bo grela na prijetnih 40°C 'samo' 6 ur. V primeru, da jo aktiviramo na prostem, se lahko segreje tudi do 60°C.

Praktične informacije

Grelne blazinice Only Hot so izjemno lahke in prilagodljive, omogočajo več ur toplote in so zelo primerne za uporabo na prostem, bodisi v rokavicah in čevljih bodisi ob telesu. Grelne blazinice Only Hot ne vsebujejo nobenih strupov ali drugih zdravju in naravi škodljivih snovi, zato jih lahko odvržemo med običajne gospodinjske odpadke. Grelne blazinice Only Hot so primerne zlasti za različne športne aktivnosti, kot so: smučanje ali deskanje na snegu, pohodništvo in plezanje, kolesarjenje in kampiranje, lov in ribolov, oglede družabnih dogodkov (koncerti, športne tekme, itd.), pri vožnji z motornimi kolesi, ter pri vseh aktivnostih, ki se izvajajo pri nizkih temperaturah. Grelne blazinice Only hot lahko uporabite za darilo poslovnim partnerjem ali vašim najbližjim in so odličen element pospeševanja prodaje.

Set Descending Direction

Izdelkov 1

Set Descending Direction

Izdelkov 1