Ali želite pred nakupom preizkusiti električno cestno kolo?: Vas zanima kako se obnese v praksi? Pokličite na 01 541 10 60 in se dogovorite za termin.

Proflow

Proflow

Tehnično gledano je novi model Proflow zastavonoša med očali Rudy Project. Očala predstavljajo pravo ravnovesje med udobjem, uporabljenimi materiali in sedaj že ikoničnim Rudy Project izgledom.

Očala Rroflow so dodobra naphana z inovativno tehnologijo, najbolj iztopajoča novost so zagotovo tako imenovane »leteče ušesne tačke«, ki so zaradi boljše prilagodljivosti obrazu, elastično vpete in dajejo očalom značilen videz, ki prehaja tradicionalne meje. Tehnično izredno zanimiv je okvir, ki je sestavljen iz sredinskega dela iz polimerov ogljikovih vlaken, dopolnjujeta ga stranska stabilizatorja, izdelana iz litine cinka, aluminija in magnezija, za tački pa je uporabljena trdna zlitina Kynetium, ki prihaja naravnost iz vesoljskega programa. Posebnost okvirja je tudi natančno določena elastičnost točno določenih sklopov, ki ima na skrbi popolno prileganje in stabilno lego očal na obrazu. Poleg naštetega ima Proflow integriran sistem odroševanja stekel, ki jih je možno enostavno tudi zamenjati, v vse smeri prilagodljiv nosnik, 360° nastavljivi ušesni tački, zasnovo pregibov »Safety Project«, ki v primeru udarca onemogoča poškodbe ter vedno optično korektna stekla.

Očala Proflow nudijo visoko mero udobja, prilagodljivosti in superiorne optične lastnosti.   

Set Descending Direction

Izdelkov 5

Set Descending Direction

Izdelkov 5