Oblačila po željah

Oblačila po željah

Blagovna znamka ALE je zlasti prepoznavna po inovativni tehnologiji, kakovosti in izstopajoči barvitosti kolesarskih oblačil. Sedaj je možno oblačila in dodatke ALE tudi popolnoma prilagoditi podobi vaše ekipe ali kluba.  Za take potrebe lahko prav tako izdelamo tudi kolesarske drese v barvah vaše ekipe. Za podrobnejše informacije in naročila smo vam na voljo na 01 547 65 00 ali na trgovina@maxisport.si.

 

 

Primer kakovostnih kolesarskih oblačil ALE Custom, s podobo prilagojeno željam in potrebam. Oblačila so na voljo v različnih kakovostnih nivojih in krojih, možno pa je izbrati tudi praktično vse dodatke in pripomočke s prilagojeno podobo, ki jih potrebujemo pri kolesarjenju. Sliki prikazujeta oblačila serije PRR, ki so namenjena zahtevnim kolesarjem ter ukrojena izrazito oprijeto. Na prvi sliki so oblačila letna, na drugi prehodna, termo. Več o oblačilih ALE.  

Med profesionalnimi kolesarji bodo v sezoni 2019 v oblačilih ALE Custom naslednja moštva: FDJ, skupaj z državnimi prvaki Francije, Kanade in Švice, AEXON skupaj z državnim prvakom ZDA in svetovnim prvakom, Francosko nacionalno moštvo, Bardani CSF in žensko moštvo Cippolini Women Team.