POLETNA AKCIJA OBLAČIL: Kratke kolesarske majice in hlače ALE, DOTOUT in PINARELLO - 1 kos -20%, 2 kosa ali več -40% 

Kompresijski nogavčki CEP 2.0 beli

Kompresijski nogavčki CEP 2.0 beli
Koda izdelka: CEPNOGBE

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 30,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
V Ni na zalogi 30,00 € 0,00 €
IV Ni na zalogi 30,00 € 0,00 €
III Ni na zalogi 30,00 € 0,00 €
II Ni na zalogi 49,80 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 30,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Nogavčki CEP so zasnovani za multišportne aktivnosti, primerni so za tekače, triatlonce in tudi za uporabo med aktivnostjo. Prednost je vsekakor, v primerjavi z nogavicami, priročnejša uporaba in vsestranskost.

Pred in po aktivnosti vam priporočamo uporabo tekaških kompresijskih nogavic. Te namreč zagotavljajo še hitrejšo regeneracijo, saj je prekrvavitev ob uporabi tekaških nogavic CEP do 30 % boljša kot sicer, s čimer se hitreje razgrajujejo tudi odpadne snovi, kot je na primer laktat.

Istočasno visokotehnološki nogavčki CEP obremenitve enakomerno porazdelijo na napete mišice in tetive, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja in pomaga preprečevati težave, ki nastanejo zaradi preobremenitev.

Prednost kompresijski oblačil CEP je predvsem edinstveno znanje: rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije so združeni v vseh izdelkih Cep. Najsodobnejša tehnologija tkanja omogoča, da so kompresijska vlakna v nosilni material vtkana izjemno natančno in točno na mestih, kjer je to potrebno.

Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo.

 

Prednosti kompresijskih nogavic CEP

Kompresijske hlače znanstveno dokazano povečajo pretok krvi, kar posledično pozitivno vpliva na vašo moč in vzdržljivost, hkrati pa tudi pospešuje regeneracijo.

Kompresijska oblačila vam zagotavljajo:

 • boljšo prekrvavitev stegenskih mišic
 • večji dotok kisika v mišice
 • večjo moč in vzdržljivost
 • hitrejšo regeneracijo
 • večjo stabilnost mišic in sklepov
 • izboljšano koordinacijo


Značilnosti:

 • Enostavna uporaba, možna kombinacija z nogavicami ali brez.
 • Ventilacijski kanali nogam zagotavljajo, navkljub višini nogavic, prijetno zračnost.
 • Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.
 • Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.
 • Športni kompresijski nogavčki CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

 

Izbira prave velikosti:

Da bi lahko izbrai pravilno velikost nogavčkov, ki se vam bodo prilegali kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših meč (izmerite si ga na najširšem delu) pri sproščenih mišicah.


Tabela velikosti:

 • Preglednica velikosti oblačil Cep.