POLETNA AKCIJA OBLAČIL: Kratke kolesarske majice in hlače ALE, DOTOUT in PINARELLO - 1 kos -20%, 2 kosa ali več -40% 

Majica Assos XC SS Jersey mugoGreen

Majica Assos XC SS Jersey mugoGreen
Koda izdelka: 51.20.204.75

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 140,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
S Ni na zalogi 140,00 € 0,00 €
M Ni na zalogi 140,00 € 0,00 €
L Na zalogi 140,00 € 0,00 €
XL Na zalogi 140,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 140,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Potrebe gorskih kolesarjev pri oblačilih so popolnoma drugačne kot na cesti. Počasni, utrujajoči vzponi na vroč poletni dan kar kličejo po večji zračnosti majice, hkrati pa mora le ta še vedno zagotoviti zadovoljiv nivo zaščite. Prav tu pa pride v poštev prenovljena majica XC. 

Zgrajena iz že dokazane "Stripe" tkanine, majica XC bo zagotovila dobro hlajenje in zračenje na tudi najstrmejših vzponih. Pod pazduhami se nahaja izredno zračna 3-mrežna tkanina. Na hrbtni strani se nahajajo 3 povzdignjeni prikrojeni žepi, ki tako zagotavljajo največjo varnost vaših osebnih predmetov med vožnjo po grobem terenu. Kroj je bil specifično določen za optimalno zmogljivost in prileganje. Majica je bila neizprosno testirana s strani ekipe BMC MTB Racing, in njenih najzahtevnejših in najboljših kolesarjev, kar potrjuje da je izdelek več kot primerna za vašo naslednjo pustolovščino na lokalnih poteh. 

Temperaturno območje:

  • poletje, med 22 in 32°C

 

Značilnosti:

Type.157 Stripe Tex: Z uporabo patentirane raztegljive Stripe tkanine, je majica izredno hitro sušeča. Ponaša se z neprimerljivo ventilacijo, UPF35 zaščito ter vgrajeno tehnologijo odorControl.  

3-Mesh:
Nova, v dve smeri raztegljiva mrežica omogoča dodatno zračenje po pazduhami.

MTB cut: 
Specifično za MTB oblikovan kroj omogoča optimalno 

‘Triple ramp’ concept pockets: Nova zasnova žepov na hrbtni strani omogoča lahko dostopnost hkrati pa optimalno varnost vaših osebnih predmetov. Dodatni, manjši žep na zadrgo pa omogoča shranjevanje tistih najpommebnejših predmetov.  

Full-length cam lock zip: Tanka in lahka zadrga ki poteka po celotni dolžini majice omogoča optimalno kontrolo temperature.

Tabela velikosti:

  •  Preglednica velikosti oblačil Assos.
 

 Pomembno:

  • Za najboljši učinek pod kolesarsko majico oblečemo aktivno spodnje perilo SS.skinFoil, ki poskrbi za učinkovit prenos vlage in ohranja kožo suho.