Obvestilo: Zaradi preprečevanja širjenja virusa sta trgovina in servis ZAPRTA, varno nakupovanje je možno prek spleta. Berite dalje...

Oblačila

Oblačila

Ljubljana se pridružuje več kot tridesetim mestom po svetu, kjer je že odprta namenska trgovina z oblačili in izdelki švicarskega proizvajalca Assos. Za trgovine Pro Shop je značilno, da je v njih skrbno zasnovano prav vse, od stropa do tal, velikost prodajnega prostora, skupaj z zasnovo, obliko in barvno shemo, pa je prilagojena čimboljši nakupovalni izkušnji. Trenutno se število trgovin Assos PRO SHOP približuje številki 40, vsaka je velika najmanj 25m2 in v vsaki boste našli usposobljeno osebje, ki vam bo pomagalo pri ustrezni izbiri oblačil za vaše potrebe. V naši ponudbi lahko najdete kolesarska oblačila za moške in ženske, prav tako pa vam ponujamo tudi možnost izdelave kolesarskih oblačil in kolesarskih dresov po meri.

V času Dneva odprtih vrat ne spreglejte ugodne ponudbe kolesarskih oblačil. Za svetovanje ob nakupu in vse podrobnejše informacije, nas kontaktirajte. Ponudba velja do 5.4.2020!

Kaj je Športni Zavod Maxisport in kako se včlanim?