Obvestilo: Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam izenačimo!

Assos

Assos

Beseda Goomah je v švicarskem urbanem slovarju definirana kot mafijčeva ljubica. Ker pri Assosu vedo kakšen odnos ima do svojega kolesa srčen in navdušen kolesar, za svoja kolesa enostavno ne bi mogli izbrati imena, ki bi bolje izražal njihov odnos do kolesa.

Zgodba o kolesih Goomah se je sprva začela v popoldanskem času, med člani Assosovega razvojno / tekmovalnega moštva Werksmannschaft/Xploit. Ker člani razvojnega oddelka nenehno potrebujejo nove izzive, je projekt Goomah dobil zeleno luč. Običajno novosti v podjetju Assos začno svojo pot kot ideja, ki jo vodita radovednost in strast, kar je bilo tudi tokrat osnovno vodilo razvojnikov. Razvoj kolesa se tokrat ni začel v popolnom vakumu, kot bi si morda sprva mislili, mnogi namreč ne vedo, da so ravno pri podjetju Assos izumili kolo s karbonskim okvirjem in sicer že daljnega leta 1976. Takratno kolo je bilo nasploh prvo kolo z okvirjem iz takrat še vesoljskega materiala. Glede na široko mrežo specialistov in dobaviteljev s katerimi sodeluje sodobno podjetje Assos, je razvojno moštvo imelo na široko odprta vrata k uresničitvi svojih idej.

In rezultat? Razvoj kolesa je prinesel obilico tehničnega znanja, vznemirjenja, veselja in potencial, da se iz vsega skupaj razvije še precej več. Tako je nastalo podjetje Goomah SA, ki je v tesnem sorodstvu s švicarskim podjetjem, ki razvija in izdeluje visoko tehnološke komponente, ki se uporabljajo v motošportu (Moto GP, vzdržjivostne dirke GT1, dirkanje v pokalu America`s Cup). Podjetje Goomah skrbi za nadaljni razvoj koles, pri katerem sodeluje 23 visoko usposobljenih strokovnjakov.

Set Descending Direction

Izdelkov 4

Set Descending Direction

Izdelkov 4