Stekla Rudy Project ImpactX 2laserbrown

 

Stekla s prilagodljivo stopnjo zatemnitve 2laserbrown HDR nudijo visoko optično čistost ter izboljšujejo kontrast in zaznavanje globine. Rjava svetloba z blagim pomirjevalnim učinkom je idealna za vse, ki se veliko gibljejo na prostem in v naravi.

 

Nova stekla Impactx 2laserbrown HDR vsebujejo najnovejšo fotokromatsko tehnologijo, zaradi česar so odzivni časi prilagoditve zatemnitve še krajši, izbran rdeč barvni spekter izboljšuje kontrast in zaznavanje globine v slabših svetlobnih pogojih, večplastni metalizirani nanos z videzom ogledala pa odbija žarke v močnih sončnih dneh. Stekla so odlična izbira za vse gorske kolesarje in tekače ter so primerna za pogoste svetlobne prehode, zgodnja jutra, pozne popoldneve, nenadne prihode v temen gozd, nenadno pooblačitev ob poletni nevihti ipd.

 

Stekla impactx 2laserbrown HDR odlikujejo vse odlike stekel ImpactX kot so: mehkost stekla, ki izboljšuje varnost, odlične optične lastnosti, odpornost na agresivna topila ter doživljenjska nezlomljivost.

  • prepustnost svetlobe od 73 do 17%
  • kategorija filtra: od 1 do 3 (odvisno od svetlobnih pogojev)

 

 
Slika 1:  pogled skozi stekla brez tehnologije HDR   Slika 2:  pogled z očali s stekli s tehnologijo HDR

Tehnologija HDR - High Dynamic Range uravnava dolžino svetlobnih valov, ki potujejo skozi steklo. Tehnologija omogoča jasnejši pogled z občutno ostrejšo sliko ter povišan in bolje definiran kontrast.

 

Laser stekla imajo poseben nanos, ki skrbi za visoko zaščito v močno sončnih dneh in steklom nadenejo videz ogledala takoj, ko vsaj nekoliko potemnijo.