Na športni poti jim stojimo ob strani

Kolesarki klub Adria Mobil

Kolesarji kluba Adria Mobil že vrsto let uporabljajo opremo in obročnike Campagnolo. Na evropski lestvici so v letu 2013 med vsemi moštvi zaključili na 6. mestu, moštveno vožnjo na čas na svetovnem prvenstvu kor dvajseti, Radoslav Rogina pa je zmagal tudi dirko Po Sloveniji.

 


 

Gorskokolesarsko moštvo Calcit Bike Team

Gorskokolesarska ekipa Calcit Bike Team je minulo sezono končala s številnimi zmagami doma in v tujini. Peterica tekmovalcev je skozi celotno sezono uporabljala čevlje Sidi Drako, čelade Rudy Project Windmax ter očala istega proizvajalca Stratofly.

 


 

Miha Halzer, tekmovalec v disciplini XC eliminator

"V kolesarskih čevljih Sidi uspešno dirkam že trinajst let, dioptrijska očala Rudy Project ImpactRX pa mi na kolesu zagotavljajo oster vid in nudijo odlično zaščito oči"  

 


 

Matej Stapić, tekmovalec v disciplini štirikros

"Brez očal Rudy Project Klonyx si ne predstavljam treningov in tekmovanj. Poleg atraktivnega videza, mi v blatu, soncu in prahu nudijo odlično zaščito za oči."

 


 

Jan Lipovšek, državni prvak v olimpik triatlonu

Jan Lipovšek je aktualni državni prvak v olimpik triatlonu med starejšimi mladinci. Tekmuje na kolesu Carrera, v čevljih Sidi ter čelado in očali Rudy Project.

 


 

Matjaž Gojčič, prvi slovenski golfist na Evropski turneji

"Izredno vesel sem, da lahko uporabljam očala znamke Rudy Project. Pred tem sem prisegal na znana konkurenčna očala in si nisem znal predstavljati, da bi lahko bila Rudijeva optika tako dobra. Sedaj ni tekmovanja, na katerem ne bi uporabljal očal Rudy Project. Ostrina ter globinska razločnost je neverjetna in hvala Maxisportu za možnost uporabe Rudijevih očal" 

 


 

Alen Kobilica, fotomodel in tekmovalec v para triatlonu

Na uradni spletni strani je zapisano, da je življenje Alena Kobilice zaznamovano z ekstremi - ekstremnimi dosežki, ekstremnimi uspehi in ekstremnimi preizkušnjami. Kariero vrhunskega manekena in lastnika modne agencije je leta 2008 prekinila operacija ter mu odprla povsem nov pogled na življenje. Pogled v temo! Vendar ga to ni ustavilo, temveč mu je dalo le še dodatno motivacijo in prižgalo novo luč na koncu tunela. Kot navdušen športnik je ustanovil center Vidim cilj, ki je namenjen vsem slepim, ki si življenja ne predstavljajo brez telesnih aktivnosti. Vse Alenove misli so trenutno usmerjene na paraolimpijske igre v Riu de Jeneru leta 2016, kjer se bo pomeril v disciplini triatlon, kjer je že nanizal nekaj zelo odmevnih uspehov. Alen in Peter kolesarita v čevljih za triatlon Sidi ter uporabljata zaščitno opremo in očala Rudy Project.