Obvestilo: Od ponedeljka 18.5.2020 velja spremenjen odpiralni čas servisa. Berite dalje...

Hlače Assos Equipe RS Bib Shorts S9 nationalRed

Hlače Assos Equipe RS Bib Shorts S9 nationalRed
Koda izdelka: 11.10.190.47

Zaloga: Na zalogi

Cena: 200,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
XS Na zalogi 200,00 € 0,00 €
S Na zalogi 200,00 € 0,00 €
M Na zalogi 200,00 € 0,00 €
L Na zalogi 200,00 € 0,00 €
XL Na zalogi 200,00 € 0,00 €
XLG Na zalogi 200,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 200,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

S9 zaznamuje prihodnost tekmovalno naravnanega udobja.

Zasnovane in zgrajene na popolnoma novi platformi. Z leti testiranja in povratnih informacij profesionalnih kolesarjev smo spoznali da je tehnologija najboljših vložkov le tako dobra kot konstrukcija ki ga opira. Assosovi inženirji so zato razvili popolnoma novo tehnologijo A-Lock. Novi sistem naramnic tako z uporabo patentiranih tekstilov in tehnologije hlače stabilizira in tako vložek ohranja na mestu.

Generacija hlač S9 uporablja le dva panela tkanine, z primarno "metuljasto" ploščo ki popolnoma ovije noge ter se združi na zadnji strani in tako tvori novo, takoimenovano ergoBox strukturo. Ta zasnova efektivno stabilizira vložek in tako zagotovi izjemno udobje s pomočjo tkanine  Type.441 textile, katera je bila razvita za kompresivno prileganje in svileno udobje. Prav tako pa je bila dodana tehnologija rollBar, ki s pomočjo trakov naramnic dodatno stabilizira vložek predvsem ko prestavljate težo po sedežu, naprimer na spustih. Vsak trak je posebej prišit v šiv nad vložkom, kar zagotavlja da le ta že ima določeno prednapetost.                                                     

Pozornost je bila posvečena enotnem vložku. Ki je bil razvit in izpopolnjen iz prehdodnega, že dokazananega modela Equipe Evo. S tako dovršeno osnovo, so se Assosovi inženirji lahko fokusirali na to, kako tako vrhunski izdelek še optimizirati. In uspelo jim je. Rezultat pa je Assosovo zanmenito udobje, stabilizirano.  

 

Značilnosti:

A-Lock Engineering: S9 racingFit  sistem z harmonično uporabo in implementacijo novih tekstilov in tehnologij omogoča stabilizacijo hlač ter fiksacijo vložka na pravo mesto.

Butterfly Pattern: Primarna tekstilna plošča popolnoma ovije spodnji del hrbta in nog. Konstrukcija z manj šivi doprinese k boljšem, bolj enotnem prileganju, nižji teži in predvsem večjem udobju.ergoBox: Zgradba v obliki kvadratastega vzorca dodatno stabilizira vložek v zadnjem delu hlač.

Carbon Xbib:  Sestavni del iz elastičnega materiala prognjenega samega vase tvori podporo ki omejuje vertikalni raztezek v zadnjem predelu. Nad predelom kjer se naramnice križajo, je uporabljen bolj fleksibilen, antibakterijski z ogljikom obogaten material ki omogoča boljše odvajanje vlage ter popolno, plosko prileganje na sprednjem predelu.  

zeroWaist: Surovo rezan, z trakom ojačan rob hlač omogoča optimalen stik kože in tkanine. Več udobja ter manj pritiska.

Ultralight Leg Grippers: Lahka silikonska oprijemala vpletena v tkanino na ključnih mestih hlače fiksirajo v optimalen položaj brez nepotrebnega pritiska.

30% Seam Reduction: Ploski šivi, katerih pa je kar 30% manj zagotavljajo nižjo težo (le 160g) ter doprinesejo k udobju.

mod.Dep S9 Basalt: Antibakterijska zgornja plošča vložka iz mikrofibre v 3D Bazalt barvi.superAir microShock foam: Lahka pena z kompozicijo vsrka in zmanjšuje tresljaje in se vedno vrne v prvotno pozicijo in zapolni vrzeli vsakič ko se spremeni način sedečega pedaliranja zaradi prenosa teže.

3D waffle: Patentirana troslojna pena je zasnovana tako da maksimizira zračenje hkrati pa zmanjšuje težo.

Surface Reduction Design: Oblika vložka je od prejšnjega modela Equipe Evo prilagojena da še dodatno zmanjša skupno težo. 

goldenGate: Patentirana tehnologija ki z prekinitvijo šivov na stranskih panelih vložka dovoli bistveno večjo tridimenzionalno fleksibilnost le tega. Tako pa doprinese k bistveno večjem udobju na tem občutljivem predelu.

Horizontal Stabilizer: Patentiran centralni šiv ki dodatno stabilizira zadnji del vložka v stiku z zunanjim tekstilom, in s tem prepreč premikanje vložka med stoječim pedaliranjem. 

kraterCooler: Sistem manjših lukenj na sprednjem delu vložka zagotavlja povečan pretok zraka v intimnem predelu in tako poveča udobje.

Tabela velikosti:

  •  Preglednica velikosti oblačil Assos.
 
Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem.