Obvestilo: Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam izenačimo!

Fulcrum SPEED 40T DB LTD 2019

Fulcrum SPEED 40T DB LTD 2019
Koda izdelka: RS-18T4DFR22AS

Zaloga: Na zalogi

Cena: 2.548,00 €

Special Price 1.799,00 €

Opis

Opis izdelka

Posebna izdaja Limited Team Edition seta koles RACING SPEED 40T za disk zavore odlikuje izredna vsestranskost in reaktivnost. Z lahkim karbonskim obročem, na katerega je moč namestiti tubularje, je uspelo snovalcem znižati težo ravno tam, kjer jo pri kolesarjenju najbolj občutimo - na obodu obroča. Lahki obroči pripomorejo k občutno izboljšani odzivnosti obročnikov, kar je najbolj opazno pri pospeševanju in hitrih menjavah ritma. Celoto zaokrožujejo izredno dovršeni keramični ležaji CULT, ki omogočajo venomer učinkovito vrtenje in učinkovito izrabo energije.  

Kolesa Fulcrum s srednjim profilom so namenjena vsestranskemu kolesarjenju. So skoraj enako reaktivna kot tista nizkega profila ter skoraj tako aerodinamično učinkovita kot tista z visokim profilom. Kolesa Fulcrum so tudi že na daleč prepoznavna po 2:1 sistemu vpetja naper, kar jih že na daleč ločuje od konkurenčnih proizvodov.

 

Značilnosti:

PRESEK OBROČEV 40 mm: Višina obročev omogoča maksimalno aerodinamično učinkovitost brez pretirane občutljivosti na navzkrižni veter.
KARBONSKI OBROČ: Obroč v celoti izdelan iz 3K ogljikovih vlaken je aerodinamično izredno učinkovit, ekstremno lahek in lateralno tog, kar se odraža v izjemni odzivnosti seta koles.
OBROČA ŠIRINE 24,2 mm: Širina obročev je prilagojena za plašče širine 25-32mm, ki zvišujejo udobje in znižujejo kotalni upor.
TUBULAR: Zasnova obroča za plašče tubular.
AERO JEKLENE NAPERE: Napere so oblikovane tako, da so karseda aerodinamično učinkovite, jeklo pa skrbi za izredno dobro odzivnost ter boljše dušenje vibracij kot aluminij.
ALUMINIJASTE TULJAVKE: Znižujejo maso na obodu obroča ter s tem izboljšujejo odzivnost.
ANTI-ROTATION SYSTEM: Zasnova aerodinamičnih naper in ohišij pest, ki onemogoča vrtenje in popuščanje naper, ki vedno ostajajo v položaju, ki ga je predvidel proizvajalec in je aerodinamično najbolj učinkovit.
TWO TO ONE: 2:1 - Patentirani sistem napetja naper kjer je število le teh na strani verižnika podvojeno. Sistem izboljšuje, v primerjavi s standardnimi rešitvami, prenos navora, nudi višjo lateralno trdnost in bolj usklajeno napetost naper.
ALUMINIJASTI OHIŠJI PEST: Material omogoča izdelavo lahkih in lateralno izjemno togih ohišij, ki jih odlikuje tudi sprejemljiva cena.
HG11: Združljivost z novim standardom HG11 omogoča uporabo 11 rednih verižnikov sodobnih skupin opreme.
CULT: Ceramic Ultimate Level Tehnology - Ležaji iz ekskluzivnega Cronitect jekla in keramičnimi kroglicami. Cronitect jeklo odlikuje izjemna odpornost proti koroziji, ležaji pa za tekoče delovanje ne potrebujejo masti, saj je za naslišno delovanje dovolj le tanek sloj olja. Ležajem je tudi moč nastaviti zračnost.

 

Tehnični podatki:

  • Obroč: Ogljikova vlakna, aerodinamična oblika, višina obroča 40 mm
  • Napere: Nerjaveče jeklo različnih debelin, aerodinamične oblike, 18 naper spredaj, 21 zadaj, 2:1 sistem
  • Pesti:  Ohišji iz ogljikovih vlaken in aluminija,  C.U.L.T. nastavljivi keramični ležaji
  • Združljivost: Campagnolo 9/10/11, Shimano in Sram  9/10/11, združljivi s Shimano Dura-Ace 9000, Ultegra 6800 in 105 5800
  • Zapenjalca: Priložena
  • Tip plaščev: Poltubular - klasični plašči z zračnico
  • Teža (par): 1.320 g

Več o artiklu si lahko preberete tukaj.