Obvestilo: Zaradi preprečevanja širjenja virusa sta trgovina in servis ZAPRTA, varno nakupovanje je možno prek spleta. Berite dalje...

Fulcrum RACING 4 + 2x P Zero Velo + zračnici

Fulcrum RACING 4 + 2x P Zero Velo + zračnici
Koda izdelka: R4-19CFRBSS2

Zaloga: Na zalogi

Cena: 491,80 €

Special Price 369,00 €

Opis

Opis izdelka

Najbolj prodajani obroči Fulcrum Racing 4 sedaj na voljo v akcijskem kompletu skupaj s plaščema Zaffiro Pro 25mm ter zračnicama Continental Race 60mm.

Obročniki Racing 4 C17 se od predhodnega modela ločujejo po nekoliko širših obročih, ki so prilagojeni za plašče širine 25 mm in več. Najnovejša spoznanja namreč kažejo, da širši obroči povišujejo udobje in zaradi manjših vzdolžnih deformacij znižujejo kotalni upor. Novi set koles je odlična izbira za vsestransko kolesarjenje, nekoliko višji obroči s presekom 35 mm so aerodinamično izredno učinkoviti in ne tako visoki, da bi bili občutljivi na bočni veter, ležaji pa glede na cenovni razred močno odstopajo od povprečja, celoto pa zaokrožujejo aerodinamične napere, ki so v obroč pričvrščene z aluminijastimi tuljavkami, kar še dodatno znižuje težo na obodu obroča in občutno pripomore k odzivnosti pri hitrih menjavah ritma. Na Racing 4 C17 je možno namestiti tudi verižnike vseh 11 in 12 rednih skupin opreme.

Kolesa Fulcrum s srednjim profilom so namenjena vsestranskemu kolesarjenju. So skoraj enako reaktivna kot tista nizkega profila ter skoraj tako aerodinamično učinkovita kot tista z visokim profilom. Kolesa Fulcrum so tudi že na daleč prepoznavna po 2:1 sistemu vpetja naper, kar jih že na daleč ločuje od konkurenčnih proizvodov.

 

Značilnosti:

VIŠINA OBROČEV 35 mm: Višina oberočev omogoča maksimalno aerodinamično učinkovitost brez pretirane občutljivosti na navzkrižni veter.
OBROČA ŠIRINE 23,2 mm: Širina obročev je prilagojena za plašče širine 25-50 mm, ki zvišujejo udobje in znižujejo kotalni upor.
DINAMIC BALANCE: Kolesa so zasnovana tako, da so dinamično uravnotežena, zaradi česar se venomer vrtijo enakomerno, tudi po montaži zračnice in plaščev. Običajno v takem primeru, pri neuraunoteženih obročih, nekoliko težji ventil prevaga kolo.
AERO JEKLENE NAPERE: Napere so oblikovane tako, da so karseda aerodinamično učinkovite, jeklo pa skrbi za izredno dobro odzivnost ter boljše dušenje vibracij kot aluminij.
ALUMINIJASTE TULJAVKE: Znižujejo maso na obodu obroča ter s tem izboljšujejo odzivnost.
ANTI-ROTATION SYSTEM: Zasnova aerodinamičnih naper in ohišij pest, ki onemogoča vrtenje in popuščanje naper, ki vedno ostajajo v položaju, ki ga je predvidel proizvajalec in je aerodinamično najbolj učinkovit.
TWO TO ONE - 2:1: Patentirani sistem napetja naper kjer je število le teh na strani verižnika podvojeno. Sistem izboljšuje, v primerjavi s standardnimi rešitvami, prenos navora, nudi višjo lateralno trdnost in bolj usklajeno napetost naper.
ALUMINIJASTI OHIŠJI PEST: Material omogoča izdelavo lahkih in lateralno izjemno togih ohišij, ki jih odlikuje tudi sprejemljiva cena.
HG11: Združljivost s standardom HG11 omogoča uporabo 11 rednih verižnikov z 22 prestavami. 

 

Tehnični podatki:

 • ObročAluminij, aerodinamična oblika, presek 35 mm
 • Širina obroča: 23,2 mm - ERTRO 17C
 • Napere: Nerjaveče jeklo spremenljive debeline, aerodinamične oblike, 16 naper spredaj, 21 zadaj
 • Pesti: Aluminijasto ohišje in osi, nastavljivi ležaji z visoko kakovostnimi jeklenimi 4x15 kroglicami
 • Vrsta ležajev: Industrijski, nastavljivi
 • Omejitev teže: 109Kg (teža kolesarja)
 • Priporočena širina plaščev: od 25 do 50 mm
 • Združljivost: Campagnolo 9/10/11/12, HG (Shimano/Sram)  9/10/11
 • Zapenjalca: Priložena
 • Tip plaščev: Poltubular
 • Teža (par): 1.725 g
 • Ostalo: -

 

V kompletu prejmete:

 • Sprednje in zadnje kolo Fulcrum R4 C17
 • Hitra zapenjalca Campagnolo
 • 2 plašča Pirelli P Zero Velo 700x25
 • 2 zračnici Continental Race 28 60 mm

 

Pomembno:

Ob nakupu je potrebno sporočiti podatek o tipu opreme, ki jo imate na kolesu (Campagnolo, Shimano, Sram), ob naročilu navedite v polje "opombe", pri spletnem naročilu opremo kolesa vpišite pod opombe.