Obvestilo: Od ponedeljka 18.5.2020 velja spremenjen odpiralni čas servisa. Berite dalje...

Sidi MTB Buvel Woman bela

Sidi MTB Buvel Woman bela
Koda izdelka: MTBBUVELW

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 149,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
37 Ni na zalogi

50,00 €

149,00 €

0,00 €
37,5 Ni na zalogi

50,00 €

149,00 €

0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 149,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Zaradi visokega udobja, trpežnosti in ne pretogega podplata, so novi čevlji Sidi MTB Buvel primerni za širok krog zahtevnih rekreativnih kolesarjev, tekmovalcev in za kolesarje na dolge proge. Kot je pri Sidiju že v navadi, so zapenjala in nartu prilagodljiv jezik zamenljivi ter dobavljivi kot nadomestni del.

Čevlji Buvel so osnovani okoli preverjenega podplata MTB Competition, ki nudi odličen oprijem v vseh pogojih. Za izdelavo zgornjega dela čevlja so razvojniki uporabili sintetičen material, ki se odlično prilagodi obliki stopala ter je povsem nezahtevno za vzdrževanje. Kot je značilno za družino gorskih čevljev Sidi, tudi MTB Buvel odlikujejo izbrani materiali, višinsko prilagodljiv jezik, zapejanje z zapenjalom Caliper Buckle na zgornjem in ozobljenimi velcro trakovi na spodnjem delu. Prednost čevljev je tudi dolga življenjska doba ter izredno dobro razmerje med vrednostjo in dobljenim.

Zaradi visokega udobja, trpežnosti in ne pretogega podplata so čevlji primerni tako za širok krog rekreativnih kolesarjev, kot tudi tekmovalcev in kolesarjev na dolge proge. 

 

Značilnosti:

  • Čevlji Sidi MTB Buvel Woman so zasnovani po obliki tipičnega ženskega stopala.
  • Podplat MTB Competition je plod dolgotrajnih raziskav in dolgoletnih izkušenj. Profil je premišljeno zasnovan in izredno vsestranski ter z dolgo življenjsko dobo. Možnost vgradnje kramponov, špic za mehke terene, ki so na voljo kot dodatna oprema.
  • Čevlji so izdelani iz sintetičnega usnja, ki se prilagodi obliki stopala, se ne razvleče, je neobčutljivo na mokroto in je popolnoma nezahtevno za vzdrževanje.
  • Ergonomski in višinsko nastavljiv jezik Instep Closure System, omogoča optimalen oprijem ne glede na višino stopala.
  • Zgornje mikrometrično zapenjalo Caliper Buckle deluje na dva različna načina - zategujemo ga z ročico, s katero lahko zelo enostavno, hitro in natančno kontroliramo zategovanje; popuščamo ga s pritiskom na "uhlje" - ob hkratnem pritisku obeh se čevelj odpne, ob pritisku na enega samega pa popusti le za en zob, kar omogoča resnično mikrometrično natančno nastavitev.
  • Zapenjanje s kakovostnimi velcro trakci je najenostavnejša in najpraktičnejša rešitev, ki dovoljuje optimalen oprijem ter nudi stopalu tudi nekaj "svobode" v prid boljši prekrvavitvi in večjemu udobju.
  • Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik Sidi Heel Cap, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
  • Opcijski nastavki za mehke terene.
  • Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo tudi kot nadomestni del.

  

Komplet vsebuje:

  • Čevlje Sidi MTB Buvel Woman