Obvestilo: Od ponedeljka 18.5.2020 velja spremenjen odpiralni čas servisa. Berite dalje...

Sidi Level Woman fuxia

Sidi Level Woman fuxia
Koda izdelka: CLEVELW

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 149,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
37 Ni na zalogi

50,00 €

149,00 €

0,00 €
37,5 Ni na zalogi

50,00 €

149,00 €

0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 149,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Novi model cestnih čevljev Sidi LEVEL je osnovan okoli karbonsko-kompozitnega podplata Millennium 4, ki skrbi za učinkovit prenos kolesarjeve energije. Za podplat je značilno tudi to, da ni pretrd za tipičnega rekreativnega uporabnika, odlikuje pa ga tudi dolga življenjska doba. Novost  v razredu je uporaba kakovostnega umetnega usnja, ki je popolnoma nezahtevno za vzdrževanje in kot tako izredno primerno za uporabo v športu. Prevetrili so tudi zgornje zapenjalo, ki je sedaj nekoliko bolj minimalistične zasnove in seveda prilagodljivo višini narta. 

Zaradi visokega udobja, trpežnosti in ne pretogega podplata, so novi čevlji Sidi LEVEL primerni za širok krog zahtevnih rekreativnih kolesarjev, tekmovalcev in za kolesarje na dolge proge. Kot je pri Sidiju že v navadi, so zapenjala, nartu prilagodljiv jezik in nedrseči petki zamenljivi ter dobavljivi kot nadomestni del.

 

Značilnosti:

 • Model zasnovan specifično za ženska stopala. 
 • Karbonsko-kompoziten podplat Millennium 4 ima za razliko od predhodnika občutno izboljšane prav vse lastnosti. Novi podplat je bolj tog, kar izboljšuje izrabo kolesarjeve energije, je odpornejši, vzdržljivejši, se ne napije vode in je manj dovzeten za spremembe zaradi različnih zunanjih temperatur.
 • Čevlji so izdelani iz sintetičnega usnja, ki se prilagodi obliki stopala, se ne razvleče, je neobčutljivo na mokroto in je nezahtevno za vzdrževanje.
 • Ergonomski in višinsko nastavljiv jezik Instep Closure System, omogoča optimalen oprijem ne glede na višino stopala.
 • Zgornje zapenjalo Calyper Buckle deluje na dva različna načina - zategujemo ga z ročico, s katero lahko zelo enostavno, hitro in natančno kontroliramo zategovanje; popuščamo ga s pritiskom na "uhlje" - ob hkratnem pritisku obeh se čevelj odpne, ob pritisku na enega samega pa popusti le za en zob, kar omogoča resnično mikrometrično natančno nastavitev.
 • Zapenjanje s kakovostnimi velcro trakci je najenostavnejša in najpraktičnejša rešitev, ki dovoljuje optimalen oprijem ter nudi stopalu tudi nekaj "svobode" v prid boljši prekrvavitvi in večjemu udobju.
 • Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik Sidi Heel Cap, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
 • Pritrdišče za blokeje je kompatibilno s sistemom "Keo memory plate", česar bodo veseli vsi uporabniki pedal Look.
 • Nedrseči petki Replacable Heel Cap, na zadnjem delu podplata, skrbita za vedno varen korak.
 • Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo kot nadomestni del.

 

Komplet vsebuje:

 • Čevlje Sidi  Level Woman