Obvestilo: Zaradi preprečevanja širjenja virusa sta trgovina in servis ZAPRTA, varno nakupovanje je možno prek spleta. Berite dalje...

Sidi SIXTY LTD snake skin

Sidi SIXTY LTD snake skin
Koda izdelka: CSIXTYLE.BGS

Zaloga: Na zalogi

Cena: 329,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
41 Ni na zalogi 263,20 € 0,00 €
42 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
42,5 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
43 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
43,5 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
44 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
44,5 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
45 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
45,5 Na zalogi 263,20 € 0,00 €
46 Ni na zalogi 263,20 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 329,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Omejeno serijo čevljev Sidi Sixty Limited Snake Skin, zaznamuje unikatna podoba v znamenju kačjega usnja. Da bi posebej obeležilo 60. obletnico čevljev Sidi, smo oblikovali prav poseben čevelj. Sixty prinaša svežo popestritev v obliki lahkega, oblikovno dovršenega in izjemno odzivnega čevlja. Zahvaljujoč ročni izdelavi pa ste lahko brezsrbni, da bodo čevlji dolgo služili svojemu namenu.

Ko se združita strast in inovativna ekipa, nastane čevelj najvišjega razreda. Sixty je najlažji Sidi čevelj v tem razredu, izdelan iz okolju prijaznih materialov. Tog podplat poskrbi za kar najboljši izkoristek pri prenašanju moči na naša pedala, medtem, ko si z zapenjali Techno-4, čevelj nastavimo, da se nam zlije s stopalom.

Značilnosti:

 • 100% karbonski podplat Vent Carbon s patentiranim in nastavljivim sistemom prezračevanja, kar je še posebno priročno v vročih poletnih dneh.
 • Izdelani iz Microfibre Perfoma Techpro, visoko tehnološkega usnja, izdelanega po najbolj sofisticirani metodi. Usnje je vodoodbojno, diha, je odporno na trganje in praske, nezahtevno za vzdrževanje, za povrhu pa se še odlično prilagodi obliki stopala.
 • Ergonomski, mehak in višinsko nastavljiv jezik Soft Instep 3 omogoča optimalen prijem ne glede na višino stopala.
 • Najnovejša različica zapenjal Tecno 3 Push, je evolucija daljnega leta 1966 patentiranega mikrometričnega zapenjala, omogoča natančno in celovito nastavljanje oprijema čevlja od prstov navzgor, po stopnjah je zapenjalo možno nastavljati v obe smeri, kar je odlično za mikro nastavitve med kolesarjenjem, ali pa ga z eno potezo popolnoma odpreti, kar se uporablja pri sezuvanju. Najnovejša različica zapenjala omogoča dvig zategovalnega kolesca z enim pritiskom, ki omogoča hitrejše in lahkotnejše zategovanje tudi med dirko.
 • Nastavljivi zategovalec pete, Adjustable Heel Retention Device. Mehanizma bodo najbolj veseli kolesarji z ozkimi gležnji in tisti, ki hočejo, da je stopalo popolnoma fiksno. Mehanizem je patentiran, popolnoma objame zgornji del pete in ne popusti niti pri najtežjih dirkah oziroma najbolj agresivnih šprintih.
 • Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik, Sidi Heel Cap, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
 • Pridrdišče za blokeje je kompatibilno s sistemom "Keo memory plate", česar bodo veseli vsi uporabniki pedal Look.
 • Nedrseči petki Replacable Heel Cap, na zadnjem delu podplata, skrbita za vedno varen korak.
 • Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo kot nadomestni del.

 

Komplet vsebuje:

 • Čevlje Sidi SIXTY
 • Vrečo za čevlje