Obvestilo: Od ponedeljka 18.5.2020 velja spremenjen odpiralni čas servisa. Berite dalje...

Sidi Gravel JARIN olive green

Sidi Gravel JARIN olive green
Koda izdelka: CJARIN.OG

Zaloga: Na zalogi

Cena: 389,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
41 Ni na zalogi 389,00 € 0,00 €
41,5 Ni na zalogi 389,00 € 0,00 €
42 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
42,5 Ni na zalogi 389,00 € 0,00 €
43 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
43,5 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
44 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
44,5 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
45 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
45,5 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
46 Na zalogi 389,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 389,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Gravel čevlji Sidi JARIN zapolnjujejo vrzel med cestnimi in gorskimi čevlji, zasnovani so okoli podplata izdelanega iz visoko kakovostnih ogljikovih vlaken ter popolnoma na novo zasnovanim zgornjim delom z zapenjalom Tecno 3 Push, s katerim je moč hitro in izredno enostvano nastavljati zateg v obe smeri ter čevlje tudi sezuti z uporabo ene same roke. Dobra plat novega sistema zapenjanja, ki je tehnološka evolucija mikrometričnega zapenjala sprva predstavljenega v daljnem letu 1966, tudi popolna prilagoditev višini narta. Slednje močno izboljšuje udobje in omogoča optimalen oprijem celotnega stopala, od prstov navzgor. 

Za občutno razliko, ki jo boste opazili že ob prvem obratu pedal, je zaslužen podplat MTB SRS Carbon Ground. Poleg nizke teže, novi podplat odlikuje ravnovesje med udobjem, izkoriskom kolesarjeve energije in trpežnostjo. Podplat je v celoti izdelan iz visoko kakovostnih ogljikovih vlaken Toray T700, deli podplata s profilom, ki omogočajo vedno zanesljiv korak, so zamenljivi (SRS Sole Replacement Sistem), prav tako je moč zamenjati celotno pritrdišče blokejev, kar je še posebno dobrodošlo pri "trših" uporabnikih nekaterih tipov pedal (npr. Egg Beater). Navkljub zamenljivemu pritrdišču blokejev, vseeno priporočamo uporabo namenskih kovinskih zaščitnih ploščic.

 

Značilnosti:

 • MTB SRS CARBON GROUND: 100% karbonski podplat izdelan iz ogljikovih vlaken T700 3K,  s patentiranim sistemom izmenljivih delov podplata, zamenljivim pritrdiščem blokejev in možnostjo vgradnje kramponov, nastavkov za mehke terene, ki so naprodaj kot dodatna oprema.
 • MICROFIBRE TECHPRO: Visoko tehnološko "usnje", izdelano iz mikrovlaken po najbolj sofisticirani metodi. Usnje je vodoodbojno, diha, je odporno na trganje in praske, nezahtevno za vzdrževanje, za povrhu pa se še odlično prilagodi obliki stopala.
 • SOFT INSTEP 4: Ergonomski, mehak in višinsko nastavljiv jezik, ki omogoča optimalen oprijem ne glede na višino stopala.
 • TECHNO 3 PUSH: Najnovejša različica zapenjal omogoča popolen objem stopala ter hitro zapenjanje/odpenjanje in mikronastavitve, ki jih je možno opraviti zgolj z eno roko. Je evolucija daljnega leta 1966 patentiranega mikrometričnega zapenjala, ki omogoča natančno in celovito nastavljanje oprijema čevlja od prstov navzgor, po stopnjah je zapenjalo možno nastavljati v obe smeri, kar je odlično za mikro nastavitve med kolesarjenjem, ali pa ga z eno potezo popolnoma odpreti, kar se uporablja pri sezuvanju. Z dvigom zategovalnega kolesca z enim pritiskom, zapenjalo omogoča hitrejše in lahkotnejše popravke tudi med vožnjo.
 • REFLEX ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE: Prilagodljivi zategovalec pete z odbojnimi elementi, ki skrbijo za opaznost ponoči. Mehanizma bodo najbolj veseli kolesarji z ozkimi gležnji in tisti, ki hočejo, da je stopalo vedno popolnoma fiksno. Mehanizem je patentiran, popolnoma objame zgornji del pete in ne popusti niti pri najtežjih dirkah oziroma najbolj agresivnih šprintih.
 • SIDI HEEL CAP: Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
 • SRS SOLE REPLACEMENT SISTEM: Nedrseči deli podplata, ki skrbijo za zanesljiv in varen korak, so zlahka zamenljivi in na voljo kot nadomestni del.
 • MTB STUDS: Opcijski nastavki za mehke terene.
 • Vsa zapenjala in deli podplata SRS so zamenljivi in na voljo kot nadomestni del!

 

Komplet vsebuje:

 • Čevlje Sidi Gravel JARIN MTB Carbon
 • Vrečo za shranjevanje in transport čevljev