Obvestilo: Cenjene stranke obveščamo, da je servis na Šmartinski cesti 211 ob sobotah ZAPRT. Zimski delovni čas servisa boste našli tukaj.

Jakna Assos MILLE GT Winter blackSeries

Jakna Assos MILLE GT Winter blackSeries
Koda izdelka: 11.30.345.18

Zaloga: Na zalogi

Cena: 240,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
S Ni na zalogi 240,00 € 0,00 €
M Ni na zalogi 240,00 € 0,00 €
L Na zalogi 240,00 € 0,00 €
XL Ni na zalogi 240,00 € 0,00 €
XLG Ni na zalogi 240,00 € 0,00 €
TIR Ni na zalogi 240,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 240,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Kolesarska jakna MILLE GT WINTER je odlična izbira za kolesarjenje v hladnih in vlažnih zimskih dneh. Večji del je izdelan iz popolnoma na novo razvite troslojne membrane Neos Medium, ki je elastična, zaradi česar se oblačilo odlično prilega ter nudi odlično zaščito pred vetrom, mrazom in dežjem. Da se med kolesarjenjem ne bi pregrevali, je na strateških mestih uporabljena membrana različnih debelin, na neizpostavljenih mestih je uporabljena že večkrat dokazana termo tkanina RX, ki je mehko elastična, topla in hitrosušeča.

Glede na Assosovo tradicijo, je tudi nova jakna na voljo pretežno v črnih barvnih kombinacijah, kar se je izkazalo za pametno odločitev pri kolesarjenju po vlažnih in umazanih zimskih cestah. Da je jakna navkljub pretežni črnini na cesti vseeno opazna, skrbijo odsevni elementi in poudarki na notranji strani rokavov z značilnim Assos vzorcem. 

Temperaturno območje:
 • 3.3, zima, med 0°C in 12°C 
 

Značilnosti:

 • Celotna sprednja stran in izpostavljeni del rokavov izdelan iz na novo razvitih membran Neos Medium in Neos Light, ki nudita učinkovito zaščito pred vetrom, dežjem in mrazom, hkrati pa tudi pri intenzivni vadbi omogočata odlično sušenje in dihanje oblačila. 
 • Neos Medium: Na novo razvita troslojna "soft-shell" membrana, vodo odbojna, za veter neprepustna, elastična in izjemno dobro dihajoča.
 • Neos Light: Nekoliko lažja različica troslojne "soft-shell" membrane Neos, elastična, vodoodbojna, za veter neprepustna in še bolje dihajoča kot toplejše različice.
 • Hrbtni del hitro sušeče in elastične termo tkanine z nizkim volumnom RX.
 • Posebna zasnova ovratnika, ki je oprijet, odlično dihajoč in neprepihljiv.
 • Na novo zasnovani trije veliki hrbtni žepi "Triple Ramp". Zasnova omogoča lahek dostop in preprečuje izgubo predmetov. Skrajni desni žep je opremljen tudi z luknjo za slušalke.
 • Rear Stabilizer S7: Žepi so na ključnih mestih opremljeni s tkanino, ki je razstegliva le v eno smer, kar omogoča udobno vožnjo tudi takrat, ko so žepi napolnjeni do vrha.  
 • Elastika pod žepi za optimalno prileganje.
 • Všite elastične refleksne površine za kar najboljšo opaznost.

 

Tabela velikosti:

 •  Preglednica velikosti oblačil Assos.

 

Kako nositi:

Jakno vedno nosimo kot drugi sloj, čez aktivno perilo, s pazljivo izbiro slednjega je moč uravnavati uporabno temperaturno območje oblačila.