Obvestila: Odprodaja testnih koles, razpoložljiva kolesa boste našli tukaj, za podorobnejše informacije smo vam na voljo na 01 541 10 60.

Hlače Assos HabuTightMille S7

Hlače Assos HabuTightMille S7
Koda izdelka: 11.14.182.18

Zaloga: Na zalogi

Cena: 190,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
S Na zalogi 190,00 € 0,00 €
M Ni na zalogi 190,00 € 0,00 €
L Na zalogi 190,00 € 0,00 €
XL Na zalogi 190,00 € 0,00 €
XLG Ni na zalogi 190,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 190,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Zgodnji zimski dnevi so obdobje v katerem pravilne izbire oblačil zagotovo ne gre podcenjevati, saj bo le tako kolesarjenje prijetno. Hlače HabuMilleTights S7 so zasnovane ravno za omenjeno, zgodnje zimsko oziroma zgodnje pomladno obdobje, tehnično zgrajene in zasnovane na platformi S7 ter ukrojene v nekoliko sroščenejšemu kroju "Mille". Izdelane so iz na novo razvite, izredno elastične in zračne termo tkanine RX Heavy s strukturo 3D zračnih kanalov, ki je plod večletnih raziskav Assosovega laboratorija v Luganu. Najbolj občutna prednost prenovljene zasnove in novih materialov je zagotovo izredna gibljivost in lahkost oblačila, piko na i pa postavlja udoben in v vse smeri razstegljiv vložek s tehnologijo Golden Gate, Mille_S7, ki je idealen sopotnik na tudi dolgih vožnjah.

 

Temperaturno območje:

 • 3, zgodnja zima, med 6°C in 14°C 

 

Tehnološki razvoj oblačil

Hlače so razvite z izdatno pomočjo hišnega tekmovalno-razvojnega moštva, ki vse domislice preizkuša tudi v praksi. Nove hlače so zasnovane okoli revolucionarne platforme S7 s tehnologijo Golden Gate.

 

Tkanina RX Medium:

Na novo razvita termo tkanina v Assosovem tekstilnem laboratoriju v Luganu. Topla tkanina zagotavlja največjo možno gibljivost in hitrost sušenja, vodoodbojna obdelava WR pa nudi zaščito pred mokroto izpod koles in ob blagem deževju. Pozor, hlače niso nepremočljive!

  

Tehnološki razvoj oblačil

Hlače so razvite z izdatno pomočjo hišnega tekmovalno-razvojnega moštva, ki vse domislice preizkuša tudi v praksi. Nove hlače so zasnovane okoli revolucionarne platforme S7 s tehnologijo Golden Gate.

 

Tkanina RX Heavy:

Na novo razvita termo tkanina v Assosovem tekstilnem laboratoriju v Luganu. Tkanina zagotavlja največjo možno toploto, gibljivost in hitrost sušenja hkrati pa poseben postopek obdelave WR onemogoča kapljicam vode, da bi se je oprijele, zaradi česar bo kolesarjenje  v rahlem dežju občutno prijetnejše. Zaradi vodoodbojne tkanine hlače niso nepremočljive!

 

Vložek S7.Mille:

 • Debelina oblazinjenja 8mm
 • V vse smeri elastičen vložek
 • Tehnologija golden Gate
 • Konstrukcija vaflja
 • Spominska pena

 

Golden Gate:

Tejnologija “Golden Gate” je zagotovo popolnoma nov mejnik v razvoju podlog za kolesarske hlače. Pred hlačami serije _S7, so bili vsi kolesarski vložki pritrjeni, prišiti oziroma prilepljeni, po obodu celotne podloge. Sedaj zahvaljujoč novi tehnologiji, ki prekinja šive v področju"med nogama" to ni več potrebno. Novost ustvarja tridimenzionalno svobodo gibanja, v ravno najbolj občutljivem območju. Ker na mestu med nogama ni šivov, je posledično občutno zmajšano tudi trenje.

Assos vafelj:

Assosova rešitev “next-toskin” vložka, je 3-plastna tkanina, ki je bila prvič uporabljena v hlačah generacije_S5 in je sedaj še dodatno izpopolnjena: Namesto linearne monolitne pene uporabljene v srednjem sloju, je pri hlačah generacije_S7 uporabljena perforirana pena, ki znižuje težo in občutno izboljšuje zračnost.

Spominska pena:

V kolesarskih hlačah Assos genaracije _S2, modelu FI.13, je bila zaradi izvrstnih sposobnosti dušenja, prvič uporabljena “spominska pena”. Glavna prednost tovrstnega materiala je v tem, da se takoj po prekinitvi pritiska povrne v osnovni položaj. Položaj kolesarja se z vsakim vrtljajem pedal in stalnim prenosom teže nenehno spreminja, spominska pena pa vedno zapolni vmesni prostor.

Izvirni elstični vmesnik:

Pred letom 1998, so bili vsi kolesarski vložki popolnoma togi. Nato so v podjetju Assos, skupaj s pratnerjem CyTech, razvili prvi elastični vložek, ki je pomenil pravo revolucijo v kolesarskem svetu. Elastičen vložek je za udobje kolesarja pomenil pravi kvantni preskok! Pri Assosu razvito tehnologijo za elastnični vložek je sedaj moč najti tudi v hlačah številnih drugih proizvajalcev športnih oblačil, VENDAR je oblika, zasnova in konstrukcija patentiranih Assos vložkov popolnoma drugačna, edinstvena in ekskluzivna. Vedno izberite izvirni elastični vložek.

  

Značilnosti:

 • Dolge termo kolesarske hlače namenjene kolesarjenju v pozno jesenskem in zgodnje pomladnem obdobju.
 • Gosto tkana in odlično dihajoča termo tkanina RX Heavy na predelu mehurja.

 • Ergonomsko oblikovan vložek Mille S7 je namenjen premagovanju dolgih razdalj ter ima zgornjo plast izdelano iz le enega kosa, kar izboljšuje udobje in zmanjšuje možnosti neželenega drgnjenja.

 • Na ključnih mestih na vložku je uporabljena spominska pena z visoko gostoto, ki izboljšuje udobje na dolgih poteh.

 • Ergonomsko krojene naramnice.

 • Izredno zračna in elastična mrežica, izdelana iz antistatične tkanine na hrbtnem delu.

 • Posebna zasnova predela okoli kolen, ki ne omejuje gibanja.

 • Velike odsevne površine za odlično opaznost v temi.

 • Vsi šivi so ploski in na nemotečih mestih.

  

Tabela velikosti:

 •   Preglednica velikosti oblačil Assos.

 

Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem.