Obvestilo: Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam izenačimo!

Hlače Assos Equipe RSR Bib Shorts S9

Hlače Assos Equipe RSR Bib Shorts S9
Koda izdelka: 11.10.191.18

Zaloga: Na zalogi

Cena: 290,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
XS Ni na zalogi 290,00 € 0,00 €
S Na zalogi 290,00 € 0,00 €
M Na zalogi 290,00 € 0,00 €
L Na zalogi 290,00 € 0,00 €
XL Na zalogi 290,00 € 0,00 €
XLG Na zalogi 290,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 290,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Prestiž in neprekosljiva zmogljivost združena v enem izdelku!

Hlače Equipe RSR S9 predstavljajo seštevek najnaprednejše tehnologije in naprimerljive pozornost do tudi najmanjših detajlov. 

Pripravite se na doživetje. Začne se že z oblačenjem. Bodite nežni! Hlače oblecite postopoma, korak za korakom. Sprva dajejo občutek, da vam ne ustrezajo, a nadaljujte. Namestite robove hlač na črte na nogah, nagnite se naprej in si namestite naramnice. Vzravnajte se. Zaprite oči in jih začutite. Tesno vas držijo, a vas ne poškodujejo. Napadite kolo in občutite nevidno roko, ki vas potiska naprej!

Prihranite kolesarske hlače Equipe RSR S9 za posebne priložnosti, saj obljubljajo nepozabno doživetje. Sešite so iz osemnajstih komponent, pravo revolucijo pri izdelavi kolesarskih hlač pa predstavlja inovativna tkanina Type.701kompressor, saj gre za povsem drugačen material, kot smo ga vajeni do sedaj. Je lahek, je hiter in je aerodinamičen. Oblecite hlače Equipe RSR S9 takrat, ko ste vrhunsko pripravljeni, ko potrebujete odločilno prednost ali ko preprosto ni prostora za kompromise. S težo le 160 gramov so se ultralahke hlače Equipe RSR S9 zavihtele na sam vrh glede na težo izdelka in razkošnim udobjem, ki ga ponujajo.

 

Kdaj uporabiti?

Vsak dan ni RSR dan. Da bi svoje hlače Equipe RSR S9 kar najbolje izkoristili, jih nosite takrat, ko ste na višku pripravljenosti. Prihranite jih za tisti dan, ko boste potrebovali vsakršno prednost, za takrat, ko si ne morete privoščiti kompromisov. Oziroma, če ste tip kolesarja, ki nikoli ne sprejema kompromisov in odpelje vsako vožnjo na meji svojih zmogljivosti, potem so to hlače za vas! 

 

Dejstva:

Prenovljene kolesarske hlače Assos serije S9 so novo merilo med kolesarskimi hlačami. Iz tehnološkega vidika prinašajo zvrhano mero doslej še ne videnih tehničnih rešitev, ki postavljajo nov mejnik v udobju kolesarja. Nove hlače, v primerjavi s predhodno serijo S7, zaznamujejo naslednje merljive izboljšave: 

  • -14% nižja prostornina tkanine, posledično nižja teža oblačila 
  • -23% nižji pritisk na območju genitalij 
  • -47% znižano število šivov, ki drastično zmanjšuje možnost neželenega trenja 
  • +17% udobnejša mišična kompresija
  • +21% izboljšana zračnost - htrejše sušenje 
 

Značilnosti:

 

 A-Lock Engineering: S9 racingFit  sistem z harmonično uporabo in implementacijo novih tekstilov in tehnologij omogoča stabilizacijo hlač ter fiksacijo vložka na pravo mesto.


Butterfly Pattern: Primarna tekstilna plošča popolnoma ovije spodnji del hrbta in nog. Konstrukcija z manj šivi doprinese k boljšem, bolj enotnem prileganju, nižji teži in predvsem večjem udobju.

Type.701kompressor: Patentiran tekstil razvit posebej za kompresijski oprijem in občutek druge kože.160g/m2, UPF 50+, sama vlakna pa uporabljajo antibakterijsko tehnologijo odorControl, maksimalna odpornost na abrazijo, zmanjševanje trenja, hidrofobnost  in odlična uravnava toplote so le nekatere od lastnosti vrhunskih materialov uporabljenih v hlačah Equipe RSR.

ergoBox: Zgradba v obliki kvadratastega vzorca dodatno stabilizira vložek v zadnjem delu hlač.

Carbon Xbib:  Sestavni del iz elastičnega materiala prognjenega samega vase tvori podporo ki omejuje vertikalni raztezek v zadnjem predelu. Nad predelom kjer se naramnice križajo, je uporabljen bolj fleksibilen, antibakterijski z ogljikom obogaten material ki omogoča boljše odvajanje vlage ter popolno, plosko prileganje na sprednjem predelu.  

zeroWaist: Surovo rezan, z trakom ojačan rob hlač omogoča optimalen stik kože in tkanine. Več udobja ter manj pritiska.

Ultralight Leg Grippers: Lahka silikonska oprijemala vpletena v tkanino na ključnih mestih hlače fiksirajo v optimalen položaj brez nepotrebnega pritiska.

30% Seam Reduction: Ploski šivi, katerih pa je kar 30% manj zagotavljajo nižjo težo (le 160g) ter doprinesejo k udobju.

mod.Dep S9 Basalt: Antibakterijska zgornja plošča vložka iz mikrofibre v 3D Bazalt barvi.

superAir microShock foam: Lahka pena z kompozicijo vsrka in zmanjšuje tresljaje in se vedno vrne v prvotno pozicijo in zapolni vrzeli vsakič ko se spremeni način sedečega pedaliranja zaradi prenosa teže.

3D waffle: Patentirana troslojna pena je zasnovana tako da maksimizira zračenje hkrati pa zmanjšuje težo.

Surface Reduction Design: Oblika vložka je od prejšnjega modela Equipe Evo prilagojena da še dodatno zmanjša skupno težo. 

goldenGate: Patentirana tehnologija ki z prekinitvijo šivov na stranskih panelih vložka dovoli bistveno večjo tridimenzionalno fleksibilnost le tega. Tako pa doprinese k bistveno večjem udobju na tem občutljivem predelu.

Horizontal Stabilizer: Patentiran centralni šiv ki dodatno stabilizira zadnji del vložka v stiku z zunanjim tekstilom, in s tem prepreč premikanje vložka med stoječim pedaliranjem. 


kraterCooler: Sistem manjših lukenj na sprednjem delu vložka zagotavlja povečan pretok zraka v intimnem predelu in tako poveča udobje.

 

Tabela velikosti:

  •  Preglednica velikosti oblačil Assos.
 
 
Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem.