Obvestilo: Ali ste v preteklem mesecu kjerkoli kupili novo kolo? Berite dalje...

Hlače Assos Equipe RS Spring Fall Bib Shorts S9

Hlače Assos Equipe RS Spring Fall Bib Shorts S9
Koda izdelka: 11.10.211.18

Zaloga: Na zalogi

Cena: 230,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
XS Na zalogi 230,00 € 0,00 €
S Na zalogi 230,00 € 0,00 €
M Na zalogi 230,00 € 0,00 €
L Na zalogi 230,00 € 0,00 €
XL Na zalogi 230,00 € 0,00 €
XLG Na zalogi 230,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 230,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

S9 zaznamuje prihodnost tekmovalno naravnanega udobja, sedaj tudi za hladnejše prehodne dni.

Zasnovane in zgrajene na platformi hlač Equipe RS S9. Z leti testiranja in povratnih informacij profesionalnih kolesarjev smo spoznali da je tehnologija najboljših vložkov le tako dobra kot konstrukcija ki ga opira. Assosovi inženirji so zato razvili popolnoma novo tehnologijo A-Lock. Novi sistem naramnic tako z uporabo patentiranih tekstilov in tehnologije hlače stabilizira in tako vložek ohranja na mestu.

V predelu stegna so hlače grajene iz brušenega materiala Osmo Heavy, ki zaradi brušene notranjosti daje občutek mehkobe, ter je obenem izolativen ter zračen. Pletena zunanja stran, pa nudi potrebno kompresijo, da nudi potrebno oporo mišicam. V zgornjem delu na sprednji strani imajo hlače všito tkanino z zaščito proti vetru.                                                   

Pozornost je bila posvečena enotnem vložku. Ki je bil razvit in izpopolnjen iz predhodnega, že dokazananega modela Equipe Evo. S tako dovršeno osnovo, so se Assosovi inženirji lahko fokusirali na to, kako tako vrhunski izdelek še optimizirati. In uspelo jim je. Rezultat pa je Assosovo znamenito udobje, stabilizirano.  

 

Značilnosti:

A-Lock Engineering: S9 racingFit  sistem z harmonično uporabo in implementacijo novih tekstilov in tehnologij omogoča stabilizacijo hlač ter fiksacijo vložka na pravo mesto.

Osmos Heavy: Tkanina z največjo gostoto v naši ponudbi (290 g/m2). Tkanina se asimetrično razteza, ter ima zelo dobre izolacijske lastnosti zahvaljujoč brušeni notranjosti, ki se odlično prilega koži.

Sphere Ultra: Uporablja se na sprednji strani naše twin deck dvoslojne konstrukcije, natančneje v predelu mednožja z dodatno toplotno izolacijo. Je patentiran dodatek s PU membrano, ki je odporna proti vetru, ter nudi dodatno vodoodbojnost.

zeroWaist: Surovo rezan, z trakom ojačan rob hlač omogoča optimalen stik kože in tkanine. Več udobja ter manj pritiska.

Ultralight Leg Grippers: Lahka silikonska oprijemala vpletena v tkanino na ključnih mestih hlače fiksirajo v optimalen položaj brez nepotrebnega pritiska.

3D waffle: Patentirana troslojna pena je zasnovana tako da maksimizira zračenje hkrati pa zmanjšuje težo.

Surface Reduction Design: Oblika vložka je od prejšnjega modela Equipe Evo prilagojena da še dodatno zmanjša skupno težo. 

goldenGate: Patentirana tehnologija ki z prekinitvijo šivov na stranskih panelih vložka dovoli bistveno večjo tridimenzionalno fleksibilnost le tega. Tako pa doprinese k bistveno večjem udobju na tem občutljivem predelu.

Horizontal Stabilizer: Patentiran centralni šiv ki dodatno stabilizira zadnji del vložka v stiku z zunanjim tekstilom, in s tem prepreč premikanje vložka med stoječim pedaliranjem. 

kraterCooler: Sistem manjših lukenj na sprednjem delu vložka zagotavlja povečan pretok zraka v intimnem predelu in tako poveča udobje.

Tabela velikosti:

  •  Preglednica velikosti oblačil Assos.
 
Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem.