POLETNA AKCIJA OBLAČIL: Kratke kolesarske majice in hlače ALE, DOTOUT in PINARELLO - 1 kos -20%, 2 kosa ali več -40% 

Enodelni dres Assos LeHoudini RS Aero proofBlack

Enodelni dres Assos LeHoudini RS Aero proofBlack
Koda izdelka: 11.11.180.13

Zaloga: Na zalogi

Cena: 360,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
S Ni na zalogi 360,00 € 0,00 €
M Na zalogi 360,00 € 0,00 €
L Na zalogi 360,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 360,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Kot tretji član najnovejše generacije S9, je enodelni aero dres LeHoudini bil zasnovan z aerodinamično prednostjo ter udobjem in podporo v mislih. Assosovi inženirji so se zasnove dresa lotili kot sistema, pričeli pa so na spodnjem delu le tega.

Z uporabo tehnologij serije S9 kot so A-Lock EngineeringButterfly PatternType.441ergoBox...  so dosegli značilno udobje ter stabilizacijo hlač in podloge. Zgornji del dresa je opremljen z tremi hrbtnimi žepi. Le ti pa so oblikovani tako, da so tudi ob zapolnitvi maksimalne kapacitete še vedno aerodinamično učinkoviti in ob silovitem pospeševanju ne poskakujejo. Visoka UV zaščita (UPF 50+) ter zadrga s tremi zapirali ki dovoljuje optimalno kontrolo temperature, pa zaključita ta aerodinamični dres.

aeroFit: Aerodinamično optimiziran ter najbol teliran kroj, z največ kompresije. Med kolesarjenjem daje občutek druge kože, sicer pa je lahko rahlo restriktiven. 

A-Lock Engineering: S9 racingFit  sistem z harmonično uporabo in implementacijo novih tekstilov in tehnologij omogoča stabilizacijo hlač ter fiksacijo vložka na pravo mesto.

Butterfly Pattern: Primarna tekstilna plošča popolnoma ovije spodnji del hrbta in nog. Konstrukcija z manj šivi doprinese k boljšem, bolj enotnem prileganju, nižji teži in predvsem večjem udobju.ergoBox: Zgradba v obliki kvadratastega vzorca dodatno stabilizira vložek v zadnjem delu hlač.


ergoBox: Zgradba v obliki kvadratastega vzorca dodatno stabilizira vložek v zadnjem delu hlač.

Ultralight Leg Grippers: Lahka silikonska oprijemala vpletena v tkanino na ključnih mestih hlače fiksirajo v optimalen položaj brez nepotrebnega pritiska.

mod.Dep S9 Basalt: Antibakterijska zgornja plošča vložka iz mikrofibre v 3D Bazalt barvi.

superAir microShock foam: Lahka pena z kompozicijo vsrka in zmanjšuje tresljaje in se vedno vrne v prvotno pozicijo in zapolni vrzeli vsakič ko se spremeni način sedečega pedaliranja zaradi prenosa teže.

3D waffle: Patentirana troslojna pena je zasnovana tako da maksimizira zračenje hkrati pa zmanjšuje težo.

Surface Reduction Design: Oblika vložka je od prejšnjega modela Equipe Evo prilagojena da še dodatno zmanjša skupno težo. 

goldenGate: Patentirana tehnologija ki z prekinitvijo šivov na stranskih panelih vložka dovoli bistveno večjo tridimenzionalno fleksibilnost le tega. Tako pa doprinese k bistveno večjem udobju na tem občutljivem predelu.

Horizontal Stabilizer: Patentiran centralni šiv ki dodatno stabilizira zadnji del vložka v stiku z zunanjim tekstilom, in s tem prepreč premikanje vložka med stoječim pedaliranjem. 

kraterCooler: Sistem manjših lukenj na sprednjem delu vložka zagotavlja povečan pretok zraka v intimnem predelu in tako poveča udobje.

Tabela velikosti:

  •  Preglednica velikosti oblačil Assos.
 
 
Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem.