Obvestilo: Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam izenačimo!

Čelada Dotout KABRIO HT črna

Čelada Dotout KABRIO HT črna
Koda izdelka: N19X01202

Zaloga: Na zalogi

Cena: 169,99 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
S/M Na zalogi 169,99 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 169,99 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Čelada Dotout KABRIO HT je inovativna večnamenska kolesarska čelada, ki prepriča s kakovostno izdelavo, dodelanimi detajli in tudi z izredno nizko težo (velikost S-M tehta zgolj 198 g). Izredno zračna čelada je enostavno prilagodljiva, obseg nastavljamo z vrtljivim gumbom, ki ga je moč upravljati zgolj z eno roko, mehanizem nudi prilagodljivo višino oprijema, notranjost čelade pa je za nemoteno udobje tudi udobno podložena.  

Zagotovo najbolj izstopajoča posebnost čelade je snemljiv aerodinamični pokrov, z njim postane čelada KABRIO HT dvoje v enem; hitra in aerodinamično učinkovita čelada (z nameščenim aero pokrovom) takrat, ko jo potrebujemo (cestna dirka, vožnja na čas, deževno vreme, prehodno in zimsko obdobje) in/ali klasična ultralahka in izredno zračna čelada (brez aerodinamičnega pokrova). Rešitev se izkaže za izredno učinkovito in praktično, za boljšo predstavo priporočamo, da si ogledate priloženi slikovni material.  

 

Lastnosti:

  • Dvoje v enem. Aerodinamična ter ultra lahka in zračna čelada hkrati!
  • Snemljiv osrednji aerodinamični ščitnik, za snemanje in ponovno nameščanje ne potrebuje nikakršnega orodja.
  • Z nameščenim aero ščitnikom je čelada karseda aerodinamično učinkovita, hkrati pa nam nudi izdatnejšo zaščito proti vetru, mrazu, dežju in insekti.
  • Brez aero ščitnika je čelada izredno zračna in ultralahka (zgolj 198g pri velikosti S/M).
  • Udobna snemljiva podloga Dot Soft Plus izdelana s 3D tehnologijo iz pene v obliki satja ter obložena z oblazinjenjem iz hitrosušeče tkanine Coolmax.
  • Celotna čelada je izdelana po proizvodnem postopku In-mould, ki zagotavlja vrhunsko mehansko trdnost, krepi strukturo čelade in ščiti lupino.
  • Notranji podporni okvir "Inner Frame" je vgrajen znotraj polistirena in zagotavlja vrhunsko mehansko trdnost, ki ohranja strukturno trdnost čelade tudi pri izredno močnih udarcih.
  • Mehanizem Dot Micro Gear omogoča hitro in natančno prilagoditev obsega čelade, je višinsko nastavljiv, upravljamo pa ga lahko zgolj z eno roko.
  • Čelada je na voljo v dveh velikostih: S/M (obseg glace od 54 do 58 cm) in L/XL (obseg glave od 59 do 62 cm)
  • Teža: 198 g (velikost S/M brez aero ščitnika) oz. 265 g (velikost S/M z nameščenim aero ščitnikom)