Britanec Chris Froome, kolesar ekipe Sky, je zmagovalec 101. dirke po Italiji, ki se je danes končala z 21. etapo z zaključkom v Rimu. Froome je v Rim prikolesaril v čevljih Sidi SHOT, na posebni barvni različici kolesa Pinarello DOGMA F10. Z zmago se je vpisal med nesmrtne kolesarje, ki so slavili na vseh treh največjih kolesarskih dirkah, postal pa je tudi prvi Britanec s skupno zmago na Giru d'Italia.

Ker je zmagovalec 101. dirke po Italiji znova v čevljih SIDI, vsem, ki boste kupili katerekoli čevlje SIDI do 3.6.2018, nogavice SIDI po vaši izbiri PODARIMO

Chris Froome na zmagovalnem odru.

Posebna barvna različica kolesa Pinarello DOGMA F10, ki ga je Chris Froome uporabljal v zadnji etapi dirke po Italiji. Zgornjo barvno različico (koda barve 218) je že možno naročiti.  Več o kolesih Pinarello DOGMA.

Na zgornji cevi Dogme se je ponovno nahajal lastnoročni podpis Fausta Pinarella.

Froome se je z zmago na "Giru" vpisal v družbo nesmrtnih, med kolesarje, ki so slavili na vsh treh najprestižnejših kolesarskih dirkah.

Barvna različica kolesa Pinarello DOGMA F10, v slogu dirke po Italiji.

Zgornjo barvno različico je možno izbrati pri vseh različicah kolesa Pinarello DOGMA F10 (koda barve 220).  Več o kolesih Pinarello DOGMA.

Čevlji Sidi SHOT LTD Froome, z inovativnim sistemom zapenjanja, opetnim zategovalcem in karbonskim podplatom s prilagodljivim zračenjem, ki so izdelani v omejeni seriji. Več o čevljih Sidi SHOT LTD Froome.