Vas zanima kako se eno izmed najbolj vročih cestnih koles z disk zavorami obnese v praksi? Razmišjate o nakupu in bi kolo radi preizkusili? Da bo odločitev lažja, boste imeli možnost preizkusa na dveh testnih dnevih, ki ju prirejamo 2. in 3. teden v mesecu juliju. Kolesa DOGMA F12 Disk bo možno preizkusiti v okolici slikovite vasice Črni Kal in tudi v neposredni bližini Ljubljane, v prijetnem zelenem okolju, stran od prenapolnjenih prometnic in izven mestnega vrveža.

Testna kolesa Pinarello DOGMA F12 Disk so opremljena z najnovejšo elektronsko skupino opreme Campagnolo Super Record EPS 12 Speed s hidravličnimi disk zavorami in bodo po zaključku testnih dni na prodaj po promocijskih cenah.

   

Sobota 20.7. - Sadinja vas pri Ljubljani, Velo Cafe

Dobimo se v dopoldanskih urah v kolesarskem baru VELO CAFE v Sadinji vasi. Na izbiro sta dve trasi, ki vsebujeta tudi dovolj strme vzpone, da bo moč dodobra preizkusiti vse prednosti kolesa. S prvimi vožnjami pričnemo ob 9:00 uri, parkirna mesta so zagotovljena, za vse izčrpane kolesarje pa bodo z veseljem poskrbeli v najboljšem kolesarskem baru daleč naokoli.Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte. V primeru slabega vremena, se dogodek prestavi na nedeljo 21. 7.

 

Pomembni podatki:

 

Zaradi lažjega načrtovanja in zagotovitve primerne velikosti kolesa, naprošamo vse, ki bi se testnega dneva želeli udeležiti, da izpolnete prijavnico na spodnji povezavi in jo pošljete na e-naslov: trgovina@maxisport.si.