Izenačimo ceno

Izenačimo ceno

Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam bomo izenačili! 

 

Kako deluje akcija izenačimo ceno?

Osebju na obeh lokacijah, Letališka cesta 5 in Šmartinska cesta 211, predložite konkurenčno ponudbo željenega izdelka v skladu s pravili, ki so navedena v nadaljevanju. Ceno konkurenčnega ponudnika vam v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja, nemudoma prilagodimo konkurenčni ponudbi.

 

Kako deluje akcija izenačimo ceno pri nakupu prek spleta?

Na e-poštni naslov trgovina@maxisport.si nam pošljite povezavo do željenega artikla z naše spletne strani in povezavo do konkurenčne ponudbe enakega izdelka ali predračuna konkurenčnega ponudnika. Ponudbe konkurenčnega ponudnika morajo biti v skladu s pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali novo ponudbo.

 

Konkurenčni izdelek mora biti?

Izdelek, ki ga ponuja konkurenčni ponudnik mora biti nov, enak, z enakim nazivom in kodo izdelka, enake velikosti in barve ter enakimi ostalimi karakteristikami. Ponudba mora biti veljavna in izdelek na zalogi.

 

Kakšna dokazila je potrebno predložiti?

  • Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od treh dni.
  • Konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska trgovine.
  • URL povezavo konkurenčne ponudbe identičnega izdelka, vključno z barvo in velikostjo.
  • Izdelek mora biti pri konkurenčnemu ponudniku na zalogi.

 

Cene izdelkov?

Akcija »Izenačimo ceno« se nanaša tako na redne kot tudi na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plačala ob nakupu, vključno s stroški pošiljanja in morebitnega doplačila DDV. Na izdelke z izenačeno ceno ne morete uveljavljati dodatnih popustov in kuponov za dodatne ugodnosti.

 

Za katere izdelke akcija ne velja?

Izenačitev cene ne velja za darilne bone, storitve, brezplačna darila, različne načine obročnega odplačevanja in financiranja ter za vračila kupnine.

Kako v primeru, da željenega izdelka ni na zalogi?

V kolikor željenega izdelka ni na zalogi, vam bomo v najkrajšem možnem času sporočili rok dobave, V kolikor je izdelek še dobavljiv, bomo ceno izdelka tudi ustrezno prilagodili.

 

Obročno odplačevanje izdelkov z izenačeno ceno?

Tudi za izdelke z izenačeno ceno je možno obročno odplačevanje na fizičnih prodajnih mestih, v trgovini na Letališki cesti 5 in servisu na Šmartinski cesti 211. Več možnostih plačil se na nahaja na naslednji povezavi: https://maxisport.si/placilo.