Obvestilo: Ste morda pri kateremkoli ponudniku našli izdelek ugodneje? Predložite nam dokazilo in ceno vam izenačimo!

Hlače Assos T.MilleShorts S7

Hlače Assos T.MilleShorts S7
Koda izdelka: 11.10.176.18

Zaloga: Na zalogi

Cena: 130,00 €

Special Price 0,00 €

 

Velikost Stanje zaloge Cena na enoto Skupaj Količina
S Ni na zalogi 130,00 € 0,00 €
M Ni na zalogi 130,00 € 0,00 €
L Na zalogi 130,00 € 0,00 €
XL Na zalogi 130,00 € 0,00 €
XLG Ni na zalogi 130,00 € 0,00 €
TIR Ni na zalogi 130,00 € 0,00 €
XS Na zalogi 130,00 € 0,00 €
reset

* potrebna polja

Cena: 130,00 €

Special Price 0,00 €

Opis

Opis izdelka

Popolnoma nove hlače Assos T.MILLESHORTS_S7 so nadaljna evolucija izredno uspešnega modela T.neoPro_S7. Nastale so na podlagi povratnih informacij kolesarjev s celega sveta, so še udobnejše od predhodnika in kar je za Assos sicer neobičajno, izredno ugoden nakup glede na celoten izdelek. 

Navljub temu, da gre za vstopni izdelek v Assosov svet kolesarskih hlač in da je izdelava manj kompleksna, so hlače sešite kar iz 13 komponent in na novo razvitega tekstila z nizko prostornino A.439, ki je, tako kot vsi preostali materiali in tkanine, razvit v Assosovem tekstilnem laboratoriju. Hlače T.MILLESHORTS_S7 so v prvi vrsti namenjene kolesarjem, ki pogosto sedejo na kolo, vendar so razdalje, ki jih premagujejo, zmerne, prav tako pa so kot naročene za vse tiste, ki se šele spoznavajo s filozofijo udobja, kot ga razumejo pri Assosu. Teža hlač z 8 milimetrov debelo podlogo znaša le 169 gramov.

 

Namen uporabe:

Hlače so namenjene vsem kolesarjem, ki veliko časa preživijo na kolesu, so idealna izbira za vožnje in treninge med tednom ter takrat, ko še nismo v popolno kolesarski formi. Hlače priporočamo tudi vsem, ki se šele spogledujejo s svetom udobja, ki ga nudijo kolesarske hlače Assos.


Dejstva:

Kolesarske hlače Assos serije S7 so novo merilo med kolesarskimi hlačami. Iz tehnološkega vidika prinašajo zvrhano mero doslej še ne videnih tehničnih rešitev, ki postavljajo nov mejnik v udobju kolesarja. Nove hlače, v primerjavi s predhodno serijo S5, zaznamujejo naslednje merljive izboljšave: 

 • -14% nižja prostornina tkanine, posledično nižja teža oblačila 
 • -23% nižji pritisk na območju genitalij 
 • -47% znižano število šivov, ki drastično zmanjšuje možnost neželenega trenja 
 • +17% udobnejša mišična kompresija
 • +21% izboljšana zračnost - htrejše sušenje 
 

Značilnosti:

 • Udobno oprijet kroj "Comfort Fit"
 • AEPD - ekstremno ergonomski kroj, za optimalno prileganje telesu so hlače izdelane kar iz 11 komponent
 • Y7 naramnice, ki omogočajo večjo prilagodljivost, zračnost in lažje dihanje
 • Super ploske elastike na koncu hlačnic, ki so nemoteče tudi pri dolgotrajnem kolesarjenju v pripeki
 • Uporabljena, v Assosovem tekstilnem laboratoriju, na novo razvita tkanina A.439
 • Mišični stabilizator
 • Tkanina s posebno obdelavo preprečuje nastanek bakterij in neželene vonjave
 • Izboljšana zaščita proti obrabi, ki nastane ob drgnjenju ob trše predmete
 • Teža hlač v velikosti M: 169 g


Vložek S7.neoPro:

 • Debelina oblazinjenja 8mm
 • V vse smeri elastičen vložek
 • Tehnologija golden Gate
 • Konstrukcija vaflja
 • Spominska pena

 

Golden Gate:

Tejnologija “Golden Gate” je zagotovo popolnoma nov mejnik v razvoju podlog za kolesarske hlače. Pred hlačami serije _S7, so bili vsi kolesarski vložki pritrjeni, prišiti oziroma prilepljeni, po obodu celotne podloge. Sedaj zahvaljujoč novi tehnologiji, ki prekinja šive v področju"med nogama" to ni več potrebno. Novost ustvarja tridimenzionalno svobodo gibanja, v ravno najbolj občutljivem območju. Ker na mestu med nogama ni šivov, je posledično občutno zmajšano tudi trenje.

Assos vafelj:

Assosova rešitev “next-toskin” vložka, je 3-plastna tkanina, ki je bila prvič uporabljena v hlačah generacije_S5 in je sedaj še dodatno izpopolnjena: Namesto linearne monolitne pene uporabljene v srednjem sloju, je pri hlačah generacije_S7 uporabljena perforirana pena, ki znižuje težo in občutno izboljšuje zračnost.

Spominska pena:

V kolesarskih hlačah Assos genaracije _S2, modelu FI.13, je bila zaradi izvrstnih sposobnosti dušenja, prvič uporabljena “spominska pena”. Glavna prednost tovrstnega materiala je v tem, da se takoj po prekinitvi pritiska povrne v osnovni položaj. Položaj kolesarja se z vsakim vrtljajem pedal in stalnim prenosom teže nenehno spreminja, spominska pena pa vedno zapolni vmesni prostor.

Izvirni elstični vmesnik:

Pred letom 1998, so bili vsi kolesarski vložki popolnoma togi. Nato so v podjetju Assos, skupaj s pratnerjem CyTech, razvili prvi elastični vložek, ki je pomenil pravo revolucijo v kolesarskem svetu. Elastičen vložek je za udobje kolesarja pomenil pravi kvantni preskok! Pri Assosu razvito tehnologijo za elastnični vložek je sedaj moč najti tudi v hlačah številnih drugih proizvajalcev športnih oblačil, VENDAR je oblika, zasnova in konstrukcija patentiranih Assos vložkov popolnoma drugačna, edinstvena in ekskluzivna. Vedno izberite izvirni elastični vložek.


Tabela velikosti:

 •  Preglednica velikosti oblačil Assos.
 

Pomembno:

Kolesarske hlače prave velikosti za posameznega kolesarja, se morajo telesu prilegati kot druga koža, nagubanih predelov mora biti čim manj, kar dovoljuje tkanini učinkovit nadzor nad telesno temperaturo in zagotavlja popolno udobje med kolesarjenjem.