Rudy Project predstavlja nova sončna kolesarska očala Kelion | Maxisport novice

Rudy Project predstavlja nova sončna kolesarska očala Kelion | Maxisport novice

 

Podjetje Rudy Project je predstavilo svoj najnovejši izdelek, sončna kolesarska očala Kelion, zasnovana posebej za kolesarje ekipe Bahrain Victorious, ki so se udeležili dirke Tour de France 2023.

Kolesarska očala Rudy Project Kelion so popolna kombinacija sloga in tehnologije ter zagotavljajo vrhunsko izkušnjo za športnike, zlasti vse cestne, gravel in gorske kolesarje. P.S. Kolesarska sončna očala Kelion se odlično ujemajo s cestno kolesarsko čelado Rudy Project Egos!

 

Vrste leč

 

Očala za kolesarje Kelion so na voljo z različnimi vrstami leč, ki ustrezajo različnim potrebam kolesarjev. Opremljena so cilindričnim steklom z ukrivljenostjo 5,3 - ki vam omogoča široko vidno polje. Na voljo so polikarbonatne leče RP Optics z različnimi odtenki in laserskimi premazi ter kultne nezlomljive fotokromatske leče ImpactX 2.

ImpactX 2 stekla za kolesarska očala se prilagajajo različnim svetlobnim razmeram, pri sončni svetlobi postanejo temnejše, v oblačnem vremenu pa prozornejše, kar zagotavlja jasen vid skozi ves dan.

 

RP Optics

Leče RP Optics ne ščitijo le pred škodljivimi UV-žarki, temveč so na voljo v več kot 30 različnih barvah. 

 

 

Polar3FX HDR

 

Tehnologija Polar3FX HDR odpravlja bleščanje, izboljšuje kontrast in zagotavljavrhunsko vizualno udobje. Polarizirana kolesarska očala so natančno prilagojena za izboljšanje zaznavanja barv, hkrati pa zmanjšujejo utrujenost oči ter zagotavljajo svetlejši in udobnejši vid.

 

 

ImpactX 2

 

Leče ImpactX 2 so vrhunec tehnologije za zaščito oči. Hitro se prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim razmeram ter zagotavljajo izjemno jasnost in kontrast. Zagotavljajo tudi neprimerljivo zaščito oči pred vremenskimi vplivi, kar zagotavlja varnost med dejavnostmi na prostem.

 

Doživljenjsko zagotovljena nezlomljivost

 

Izkusite neprimerljivo vzdržljivost leč ImpactX 2, zasnovanih izključno za Rudy Project. Zagotavljajo vrhunsko zaščito oči pred udarci, kemikalijami in atmosferskimi vplivi in so nezlomljiva, kar je še posebej pomembno v primeru padca.

 

Fotokromatska tehnologija

 

Fotokromatska kolesarska očala ImpactX 2 se brezhibno prilagajajo svetlobnim razmeram ter zagotavljajo popolno vidljivost in zaščito.

 

Popolna jasnost

 

Te leče prekašajo polikarbonatne z boljšo ločljivostjo in ostrejšo sliko, hkrati pa so izredno lahke (16 % lažje od CR-39 in 10 % lažje od polikarbonata). 

 

 

Optical Insert 

 

Rudy Project ponuja tudi kolesarska očala z dioptrijo. Kolesarska očala Kelion so združljiva z optičnim vložkom za vse, ki nosite korekcijske leče, kar vam omogoča, da uživate v slogu, ne da bi pri tem ogrozili svoj vid.

 

 

Sistem za hitro menjavo leč

 

Nov sistem za hitro menjavo leč omogoča, da enostavno zamenjate steklo glede na vremenske razmere in vaše želje ter tako podaljšate življenjsko dobo sončnih očal.

 

 

Nastavljivi konici tačk in nosnik

 

Sončna športna očala Kelion nudijo izjemno udobje z v vse smeri nastavljivimi gumijastimi konicami tačk in nosnikom, kar zagotavlja popolno prileganje vsaki obliki obraza.

 

PowerFlow sistem prezračevanja

Poslovite se od zamegljenih leč s sistemom PowerFlow, ki med intenzivnimi vožnjami poskrbi, da so vaše leče venomer čiste.

 

 

Rilsan Clear okvir

 

Jedro revolucionarne zasnove očal Kelion je okvir Rilsan Clear. Ta okolju prijazen material, izdelan iz bioplastike, pridobljene iz 45 % ricinusovega olja, ki ga pridelujejo certificirani kmetje v Gudžaratu v Indiji, je dokaz Rudyjeve zavezanosti k trajnostni in odgovorni proizvodnji.

Z uporabo izboljšanih praks ravnanja s kmetijskimi odpadki lahko zmanjšajo odvisnost podjetja od fosilnih materialov in prispevajo k bolj zeleni prihodnosti našega planeta.


Rudy Project odlikuje izjemna trajnost izdelkov; njihova dolgotrajna zmogljivost zagotavlja dobro naložbo v prihodnost, zmanjšuje potrebo po nakupu dodatnih očal in varčuje z energijo pri proizvodnji.

Ta očala so zasnovana tako, da zdržijo tudi najbolj ekstremne vremenske razmere, zato resnično poosebljajo vrhunsko trajnost kakovosti in ekološko ozaveščenega oblikovanja.

 

 

Barve okvirjev in vrste stekel

 

Sončna kolesarska očala Kelion so trenutno na voljo v 8 barvah okvirjev in s 6 vrstami leč, vključno z novimi Multilaser Sunset.

 

Skratka, očala Kelion podjetja Rudy Project veljajo za ene najboljših kolesarskih očal v njihovi ponudbi. Kelion odlikujejo okolju prijazni materiali, vrhunski dizajn, izjemna funkcionalnost in neprekosljivo udobje, zato so odlična izbira za vse športnike, zlasti tiste v kolesarski skupnosti. Izboljšajte svojo zmogljivost z očali Kelion še danes!