Nova cestna kolesarska čelada Rudy Project EGOS | Tehnologija in dinamična lahkotnost v povsem novi obliki

Nova cestna kolesarska čelada Rudy Project EGOS | Tehnologija in dinamična lahkotnost v povsem novi obliki

Kolesarska ekipa Bahrain Victorious ima novega zaveznika!

Rudy Project je za kolesarje ekipe Bahrain ustvaril novo cestno čelado, ki je bila zasnovana s posebnim namenom izboljšanja njihove zmogljivosti, varnosti in zagotavljanja visoke stopnje udobja med najpomembnejšimi tekmovanji v sezoni.

Egos je čelada za cestno kolesarjenje, ki je bila preizkušena na vseh etapah Tour de France - Dirke po Franciji 2022, preden je bila dokončno predstavljena septembra in razkriva vse različice in funkcije, zaradi katerih je pravi tehnični preboj.

Nova aerodinamična kolesarska čelada Egos je zasnovana tako, da prereže zrak in ga potisne v notranjost in tako optimizira vse svoje funkcije prezračevanja, udobja in varnosti.

Na voljo je v treh velikostih in opremljena z novim vrtljivim zategovalcem RSR11, ki omogoča mikrometrične prilagoditve tako po višini kot po širini za optimalno prileganje in nastavitev obsega čelade.

Udoba in varna čelada je opremljena tudi z novimi snemljivmi blazinicami iz mikropene in zaščitno mrežico zoper insekte. Dve odsevni nalepki sta nameščeni na zadnji strani čelade za večjo varnost in vidljivost na cesti.

Teža in velikost čelade:

  • Velikost S (51-55 cm) 230 g
  • Velikost M (55-59 cm) 250 g
  • Velikost L (59-63 cm) 280 g

 

Varna kolesarska čelada z EPS dvojno gostoto

Notranja lupina Egosa se odlikuje po svoji glavni značilnosti DVOJNI GOSTOTI (DUAL DENSITY), ki čeladi zagotavlja dvojno funkcijo. Njena oblika omogoča večjo zračnost kolesarske čelade na vrhu glave in tako zagotavlja odličen občutek udobja. Za njeno strukturo je po drugi strani značilna mehkejša gostota kot za notranjo lupino, kar zagotavlja odlično blaženje udarcev in nižjo težo čelade.

 

FIDLOCK in nov delitelj stranskih zapenjalcev

Nov sistem zapiranja je zasnovan tako, da je hitrejši in varnejše zahvaljujoč praktičnemu in varnemu magnetnemu pritrdilnemu sistemu FIDLOCK. Nov delitelj oziroma podušenska sponka DIVIDER je evolucija prejšnjega modela in zahvaljujoč svoji geometriji omogoča, da kolesar le enkrat prilagodi trak in tako ohrani konstanten in "čist" položaj za celotno vožnjo.

 

Tehnologija »AIRFRAME BAND«

Egos vključuje najnovejše podrobnosti, ki jih je oblikoval produktni oddelek za izboljšanje udobja kolesarjev. AIRFRAME BAND je spojler, nameščen na sprednjem delu čelade v stiku s čelom in skrit s čelado. Ta trak omogoča usmerjanje zračnega toka znotraj čelade, kar olajša prezračevanje in optimalno hlajenje glave.

 

 

V kolesarski trgovini Maxisport Čerin je čelada EGOS na voljo tudi za vas v treh različnih barvnih kombinacijah: črni, beli in modri. Ob nakupu prejmete tudi vrečo za shranjevanje ter transport čelade.

Vabljeni po svojo revolucijo med čeladami in občutite vrhunsko kvaliteto, ki jo ponuja Rudy Project pod imenom EGOS.