MAXIcena | MAXInovice | Najboljše spletne cene | Kolesarske novice | 5,00€ bonusa

MAXIcena | MAXInovice | Najboljše spletne cene | Kolesarske novice | 5,00€ bonusa

 

 

Kaj vse vam omogoča prijava na MAXInovice in kaj pomeni MAXIcena?

 

Od same ustanovitve podjetja, trideset let nazaj je direktor rad delil svoje znanje s svojimi somišljeniki iz kolesarskega sveta. Svoje znanje in izkušnje je tako predal na svoje zaposlene, ki so za vedno več novih kolesarjev prava kolesarska enciklopedija in s svojim znanjem pravilno svetujejo, da se boste na kolesu čim bolje počutili in lahko prekolesarili željene kilometre in predvsem ure in ure uživali na kolesu...

Že sama beseda pove, da so to novice. Ampak ne kar katerekoli. O ne, to so naše kolesarske novice -  "MAXInovice". Se sprašujete kaj vam kolesarska trgovina lahko predstavi kot novice iz kolesarskega sveta, ki jih še niste mogli prebrati na tujih spletnih straneh? Odgovor je veliko! Da vam obrazložimo naše razmišljanje. Imamo direkten stik z vašimi najljubšimi kolesarskimi znamkami. To pomeni, da imamo dostop do večine novosti in tudi dovolj časa, da vam jih predstavimo v sliki, besedi ter video posnetkih. Kar pomeni, da boste, če ste naročeni na MAXInovice med prvimi izvedeli lastnosti o novih kolesarskih izdelkih ter o njihovem dobavnem roku, ko bodo to dopuščale znamke. Kolesarske izdelke vam bomo, kar se da dobro opisali in tudi podali naše mnenje za kakšnega kolesarja mi mislimo, da je izdelek primeren. Ker smo skozi leta dobili kar nekaj prijateljev iz strani naših proizvajalcev je naš večji cilj, da vam v letu 2021 ponudimo več živih posnetkov iz raznih sestankov, skupinskih voženj in pogovorov, ki bi bili za vas zanimiv. Približali vam bomo kolesarski svet skozi naše oči. Konec leta 2021 bomo vsem poslali kratek vprašalnik ali ste bili zadovoljni z novicami, ki ste jih prejeli in vas prosili za vaše mnenje kako bi lahko postali še boljši za vas! Tako, bomo čez leto čutili dolžnost, da vam v letu 2021 ponudimo čim več zanimivih zgodb in novosti iz kolesarskega sveta. Ob prvi prijavi na kolesarske MAXInovice boste prejeli 5,00€ bonusa v zahvalo za zaupanje. Potem boste pa enkrat tedensko dobivali elektronsko sporočilo z novostmi v slikah, besedi ter video posnetkih, ki se dogajajo v kolesarskem servisu in trgovini Maxisport Čerin d.o.o. iz Ljubljane. Prijavljeni boste tudi prvi izvedeli katere akcije imamo v določenem tedenu in mesecu.

Sedaj pa še tisto kar ljubljanskemu kolesarskemu podjetju Maxisport Čerin d.o.o. daje tisto nekaj več... Mogoče veste kaj je to? No to ni kaj ampak, kdo? Seveda je to naš direktor, bivši profesionalni kolesar Primož Čerin, ki bi lahko o svojih kolesarskih zgodbah napisal kar nekaj knjig. Saj je tekmoval na dirkah najvišjega svetovnega nivoja. Vozil je tako po največjih klasikah kot tudi na znameniti Dirki po Italiji kot tudi Dirki po Franciji. Po končani profesionalni karieri cestnega kolesarja je bil vrsto let tudi trener amaterskim gorskim kolesarjem v času, ko je to doživljalo razcvet v kolesarskem svetu ter seveda istočasno tudi direktor in ustanovitelj ljubljanskega kolesarskega podjetja Maxisport Čerin d.o.o.. Če bi si želeli brati njegove kolesarske zgodbe, ki bi bile zapisane v obliki bloga vas prosimo, da komentirate spodaj, všečkajte, delite objavo ali pa video. Dajmo mu malo vzpodbude. Nam so zgodbe zanimive in škoda bi bilo, da jih nebi delil še z vami.

Pojem MAXIcena smo naredili izključno za vas, naše stranke. Saj tako lahko pridete do najboljših spletnih cen. Če zasledite, v kateri drugi spletni kolesarski trgovini enak izdelek kot ga imamo mi, po nižji ceni, vam bomo ceno izenačili. Velja za kolesarske spletne trgovine pri nas in iz tujine. Potrebno je prišteti poštnino in možno razliko v DDVju. Na eni izmed naših poslovalnic ali še bolje preko elektronskega sporočila nam posredujte konkurenčno ponudbo, da jo preverimo. Zelo pomebno je, da je izdelek iz preverjene spletne strani in ne iz lažne. Več o pogojih si lahko preberete pod splošnimi pogoji na naši spletni strani.