Alé Custom - kakovostna kolesarska oblačila po meri | Maxisport ponudba

Alé Custom - kakovostna kolesarska oblačila po meri | Maxisport ponudba

 

Ne glede na to, ali ste član kolesarskega kluba ali pa želite s prijatelji izdelati kolesarske drese po meri, vam pri tem lahko pomaga naša ekipa Maxisport skupaj z italijanskim kolesarskim podjetjem Ale.

Ale ponuja izjemno ponudbo modelov kolesarskih hlač, dresov in dodatkov, tako za profesionalne kot tudi rekreativne kolesarje. Od zasnove dizajna in tiska do končne dobave, po štirih enostavnih korakih vam skupaj zagotavljamo neomajno podporo, in vas vodimo skozi celoten proces. 

Vsak kos oblačila Ale po meri je skrbno ročno izdelan v njihovem specializiranem proizvodnem obratu v Italiji, ki se ponaša s tridesetletno dediščino izdelave vrhunskih kolesarskih oblačil, ki jih nosijo tudi profesionalne kolesarske ekipe, kot so Bahrain Victorious, Jayco Alula, Groupama FDJ, Kolesarska zveza Slovenije in drugi. 

 

Zakaj izdelati kolesarska oblačila po meri?

Poleg tekmovalnih kontekstov lahko kolesarski kompleti po meri izboljšajo prepoznavnost vašega kluba, kolesarske skupine, društva ali podjetja. Kompleti po meri lahko pomagajo privabiti nove kolesarje v vaš klub. 

Izbirate lahko med več tisoč barvami, grafikami in kroji, dodate svoj dizajn ali logo in sestavite svoj ekipni komplet točno po svojih željah. 

Prednost izdelave oblačil po meri pa so tudi omembe vredni popusti glede na priporočene maloprodajne cene, minimalne količine naročil pa so določene na dostopni ravni.

 

 

Ale Custom Kit je primeren za vse vrste kolesarjev 

Aléjeva ponudba kolesarskih oblačil po meri obsega različne ravni uporabe. 

 

 1. PR.S 2.0

  Ta kolekcija je bila razvita v sodelovanju s profesionalnimi kolesarskimi ekipami in predstavlja najboljšo opcijo za kolesarje, ki iščejo visoko raven zmogljivosti. Posebno pozornost so namenili aerodinamiki, zahvaljujoč tehnologiji Body Mapping in anatomski konstrukciji, uporabi več strateško razporejenih tkanin z antistatičnimi karbonskimi nitmi.

  Za vložek je na voljo trpežen šiv Tri-Stitch, ki dodaja raztegljivost in zagotavlja trajnostno zmogljivost pri dolgotrajni uporabi. Leg Comfort System je vstavek iz elastične tkanine, v spodnjem delu kolesarskih hlač, ki omogoča, da se hlače prilagodijo različnim mišicam.

  Zasnovana je za vroče dni in hitro vožnjo, poleg vsega naštetaga pa jo odlikujejo napredni detajli, kot so brezšivni, surovo rezani rokavi.

 

 1. PR.R

  Najbolj priljubljena kolekcija
  v programu Ale Custom, ki zajema elegantne izdelke vrhunske kakovosti za najbolj strastne kolesarje. Zaznamujejo jo tkanine za boljšo zračnost in lahkotnost, pozornost do podrobnosti, odsevni vložki in Race Fit prileganje, primerno za kolesarske dirke.

  PR.R oblačila so podedovala vse napredne funkcije iz kolekcije PR.S 2.0, vendar z nekoliko bolj udobnim krojem. Za vložek je prav tako uporabljen trpežen šiv Tri-Stitch in udoben kroj Leg Comfort System.

 2. PRIME

  PRIME je po vsestranska kolekcija kolesarskih oblačil, zasnovana za vse postave, pri čemer sta v ospredju največja mera udobja in zmogljivost.

  Tkanine so lahke in zračne, prileganje pa je ergonomsko, a z bolj sproščenim krojem, zato je to najbolj priljubljena kolekcija za vse vrste amaterjev. Za vložek je prav tako uporabljen šiv Tri-Stitch.

 3. SKINSUIT

  Iz vetrovnika na dirke. Zbirka oblačil, zasnovana za potrebe tekmovalnih kolesarjev med najintenzivnejšimi tekmovanji.

 4. GREEN KOLEKCIJA

  Kosi v Green kolekciji so ustvarjeni z ekološkim način izdelave. Kosi “zelene” kolekcije so izdelani iz 100 odstotkov recikliranih vlaken, kar zagotavlja, da obrabljene tkanine ne končajo v smeteh. Namesto tega se uporabijo na nov, smiseln način.

  Katalog vseh oblačil najdete tukaj.

 

 

Kakšen je postopek ustvarjanja kolesarskega kompleta po meri

 

 1. Delite svojo vizijo: Povejte nam svojo zamisel, naša in Alejeva oblikovalska ekipa pa vas bosta vodili pri realizaciji.

 2. Prejmite osebno ponudbo: Alé vam zagotovi prilagojeno ponudbo za vaš edinstven projekt.

 3. Testiranje in dokončanje oblikovanja: Aléjeva zavezanost popolnosti pomeni, da lahko preizkusite svoj komplet in sodelujete pri morebitnih prilagoditvah. Tako bo končni izdelek točno takšen, kot ste si zamislili.

 4. Prejmite vaš sanjski komplet po meri: Zdaj ste pripravljeni, da se odpravite na pot v opremi, ki ni le funkcionalna, temveč tudi pravi prikaz vaše strasti do kolesarjenja.

 


Tehnologija vložkov

Za vse kratke hlače lahko določite posebno kolesarsko podlogo oziroma vložek.

Te so zasnovane v podjetju in imajo vrsto specifikacij, ki ustrezajo vašemu slogu vožnje in času, ki ga preživite na kolesu. 

 1. Vrhunski vložek 8HF je iz elastičnih mikrovlaken in spominske pene visoke gostote, ki je strateško razporejena na kontaktnih točkah. Na perinealnem in ishiatičnem področju je oblazinjenje z največjo gostoto 120 kg/m³ na vseh pokritih točkah umerjeno in zračno ter zagotavlja največjo zaščito pred udarci na cesti.

  Osrednji razbremenilni kanal je bil razvit za zaščito živčnih končičev za boljšo podporo, tudi na daljših razdaljah. Stranska oblikovana krila so prilagodljiva in sledijo gibanju telesa med pedaliranjem ter se prilagajajo kolesarjevi anatomiji. 
 2. Najbolj priljubljen vložek 4HF je iz elastičnih mikrovlaken z oblazinjenjem, strateško nameščenim na kontaktnih točkah. Na perinealnem in išijasnem predelu je na vseh pokritih točkah zračno oblazinjenje z gostoto 90 kg/m³, ki zagotavlja največjo zaščito pred udarci in obremenitvami na cesti. 

 3. 2HF vložek iz elastičnih mikrovlaken, anatomsko oblikovan za največjo svobodo gibanja in izredno udobje za treninge in tekmovanja. Postopek oblikovanja zagotavlja mehak in elastičen vložek za odlično odpornost in zaščito med vožnjo.

 

Vse blazinice so na voljo v moški in ženski različici, obstajajo pa tudi posebne blazinice za triatlonski komplet oblačil po meri za odrasle ter vložki za otroške kolesarske hlače.

 

Zimska kolesarska oblačila po meri

Ale vam omogoča, da svoje klubske barve nosite tudi pozimi.

Aléjeva jesensko-zimska ponudba sega od vetrovk do zimskih kolesarskih hlač in popolnoma nepremočljivih zimskih jaken, ki so izdelane iz tehničnih tkanin Polartec.

 

Ker trdno verjamemo v kakovost kolesarske opreme Ale po meri, smo jo izbrali za naš športni zavod Maxisport Čerin. Odločitev o izdelavi dresov in hlač po meri s podjetjem Alé je bila sprejeta z navdušenjem, rezultati pa so presegli naša pričakovanja.

Maxisportovi dresi in hlače niso le oblačila, temveč platno, ki pripoveduje zgodbo Maxisporta. Tako kot ima vsak kolesar svojo edinstveno pot na cesti, tudi te majice povzemajo duh našega zavoda - zgodbo o strasti, enotnosti in odločnosti, ki jo delimo z vami.

Vabimo vas, da nas kontaktirate na [email protected] in si zagotovite kolesarska oblačila po meri, ne glede na to, ali ste izkušeni profesionalec, navdušen član kluba ali posamezni kolesar, ki želi izraziti svojo identiteto.